Via Ferrada de Salenys.27/11/2009

27 de novembre 2009.Ahir vaig practicar una disciplina que podria ser nova??. El Trail Running- Via Ferrada. SuperSuper Guapo!!!!.

Sortida de St. Feliu de Guíxols corrents fins a Solius, d´aqui a buscar l´Estacio de Romanya i d´aqui a les Gorges de Salenys, amb l´arnes, disipador d´energia i el casc (material obligatori i de seguretat per fer qualsevol via ferrada) , val a dir també que és millor ser dues persones , mínim, per fer una ferrada,  doncs estas fent un esport de risc.
La ferrada de les Gorgues de Salenys és va construir l´any 2001 i és perfecte per iniciació o anar amb mainada una mica gran.

La via passa per un torrent i consta de tres trams: Pou de les Goges, Resalt de la Murtra i Salt del Llop. El primer tram vorejas una bassa i passes pel mig d´unes roques, el segon tram va pel costat dret del riu i vas a trobar els ponts fets amb cable d´acer, un de 8mt, 11mt, 14 mt i 25mt, ja en el tercer tram és on pujes més fort fins a trobar el pont de fusta. És una via molt XULILLA per fer en poca estona, el punt en contra és que ésta una mica deixada, tot i que els anclatjes són prou forts, excepte les tirolines.
Ideal per fer-la tot l'any, però si ha plogut molt millor, és un lloc preciós.

M´ho vaig pasar pipa, també pel fet que vaig notar com el cos responia molt bé, sobretot l´esquena , ara s´ha d´arreclar el vertic que tinc des de fa una setmana.


Donar les gracies a l´Albert Girones, doncs gracies a ell i els seus escrits he descobert tot aquest camp d´entrenament que va des de l´Ardenya-Solius-Romanya-Cadiretes.........A més és el constructor d´aquesta i d´altres vies ferrades i camins equipats de la zona.

A la tarda 1 horeta de "caçar bolets" amb les "peques".

Salut i feina.

Comentaris

  1. Despres de veuret a la piscina, apuntes maneres, només que agafis una mica la bici, ja et veig fen alguna triatló.

    ResponSuprimeix
  2. Ei Pere!

    Molt rebé tot això!

    Vagi bé!

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.