LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 12 de maig de 2014

CAMPIONATS DE CATALUNYA DE NATACIÓ MONOALETA. 10-11/05/2014.

Campionats de Catalunya 10 i 11 de Maig de 2014.
Lloc: Sant Feliu de Guíxols.
Piscina: La Corxera. Club amfitrió: A.C. Xaloc.
Modalitat: Natació  Monoaleta, Bifin, Apnea, Escafandre....
Categories: Infantil, Cadet, Junior i Senior.

Us imagineu amb 16 o 14 anys, competir en uns campionats de natació i guanyar 5 medalles d'or i 1 de plata de 6 series. Tinc unes CAMPIONES a casa, la Maria i...... la Laura que n'ha guanyat 3 de bronze. No puc estar més orgullós com a pare.
Les meves filles han competit fent costat a un gran equip, el seu equip, l'A.C.Xaloc, aconseguint un merescut 3er lloc per equips, per a mi han sigut els primers, doncs s'han viscut moments d'amistat, de vinga va, de força, de companyonia, de lluita i respecte..... molts valors que sense saber-ho van aprenent.

A més la Maria ha estat escollida com a esportista més complerta de l'any en la seva categoria. Esportivament ja no em sorprèn, doncs sé que sota el seu tarannà senzill i discret hi ha una nedadora lluitadora amb esperit de guanyadora.

Però el més important és que tots els nois i noies s'ho han passat molt bé nedant, disfrutant, competint i fent equip. Crec que tots els nedad@rs, voluntaris, pares, entrenadors, arbitres..... es mereixen  una medalla, FELICITATS A TOTS!!!!


Us deixo amb el video dels relleus femení, primeres amb diferència:


Més fotos al facebook del A.C. XALOC, gràcies a la Maria Jose Sanchez Chillon.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada