LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 20 de març de 2014

UT LES FONTS DE XERTA 14,15 i16/ 03/ 2014.

Deixem enrere un cap de setmana amb dues grans curses plenes d'experiències i moments inoblidables per a molts corred@rs... La Vall del Congost i la UT les Fonts de Xerta.
UT les Fonts de Xerta és una cursa per etapes de tres dies i 120Km amb un terreny  de duresa implacable però molt amable i sobradament agraïda pel caliu de tot el poble.


Xerta de moment no queda escrita, quan a començaments d'any t'apuntes els objectius en un paper, és doncs una assignatura pendent o no....
De Sant Feliu de Guíxols hi han anat un bon grup d'amics amb el seu "capità", en Jordi Jprix... que valents!! Gairebé tots de l'A.E Matxacuca.

De part de la Carme i en Pere us desitgem MOLTES FELICITATS Berta, Cristina, Eva, Tània, Olga M, Gem Fura, Jordi Casellas, Jordi Jprix.....no sé si em deixo algú més.

Motors "Formula 1" Quina Por!!

També FELICITATS per als Tallaferro que conec, en Jordi Xaus  finisher de més edat, però el més jove d'esperit, a la Pilar Esquerdabocs,  al "Xalador" amic Jordi Garcia...... I a tots els que tant si ha pogut ser, com si no..... heu estat a la línia de sortida en alguna de les curses.... això ja és guanyar!!
A la Paloma, en MiKel i en Diego ("Parriba", vale Diego) i molts més a la Vall del Congost.

CURT VIDEO DE UT FONTS de Isabel Covas:


 Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada