VILATRAIL. CRÒNICA I FOTOS. 28/04/2013.

Cursa: Vilatrail. 1a edició. Lloc: Vilassar de Dalt. Serralada Litoral.
Distància: 19,4Km.
Desnivell: 1.900 total. 
Carme: Fet amb 2:51h. Posició 316 de 470.... 28ena de 71 dones.
Pere: Fet amb 2:51h. Posició 315 de 470.
Tècnica: CaKo de Qualitat. Caminant a les pujades, trotant a les baixades i amb pals.
Temperatura: Fred, pluja i vent.

La Sortida

No em considero un expert en aquesta activitat de córrer o caminar ja sigui en curta o llarga distància, però amb els anys adquireixes certa pràctica i coneixements que t'ensenyen a valorar una cursa.
 
El Vilatrail és una mitja marató de muntanya popular que sobrepassa la perfecció dins la seva categoria, i tot just acaba de néixer.
Una cursa quan esta organitzada per corredors té sempre, sempre i sempre l'èxit garantit.
Ha estat com si un arquitecte hagués dissenyat sobre el paper un somni, la Vilatrail, i  que un exercit de persones voluntàries molt motivades, apassionades i entusiastes fessin realitat amb cada una de les seves petites accions, que uns quants disfrutessim del que més ens agrada....córrer o caminar.

Corriol o Rierol??

Crònica / sensacions: Arribem a  les pistes d'atletisme de Vilassar de Dalt, de seguida t'he n'adones que si en un poble tenen unes pistes d'atletisme és perque hi ha una envejable cultura dels esports a peu.

Amb els dorsals a punt ens trobem amb en Bruno i en Fran caps visibles de l'organització, dos bons corredors i millors com a persones, ens saludem i en Fran ens diu que fins i tot han contractat el mal temps..... Ostres!! Guay!!, és el que més ens agrada d'una cursa, el mal temps.

Minut de silenci per M de Boston, i tret de sortida amb la companyia dels Tuneu, tothom corre, fins i tot la Mª Carme Tuneu corre, ay ay!!.

 Quedem amb la Carme que cadascú vagi al seu ritme, així que trec una miqueta la bestia i vaig pujant sense massa dificultat fins a St. Mateu, en un escenari ideal i que no sé el perquè m'és familiar.

Zona Boulder

I de sobte..... el cor batega més fort, la pell s'eriça i no pas pel fred, l'aigua va caient buscant per on relliscar mentre els peus aturen el cos....... davant meu una gran pedra sobre una altre, una vella roca  amiga dels anys que fèiem boulder (escalada sense corda) i que un dia desprès de moltes hores i molts intents es va deixar posseir per la meva tossudesa.

L'explicit diàleg silenciós del record és molt emotiu i intens... ara sí recordo aquest escenari que un dia ens va regalar tantes emocions.
Al Km 10 la Carme m'atrapa, la mare K la va pari, aquestes dones cada dia més fortes, ja no em deixarà escapar, doncs les baixades son la seva especialitat.

Que amaga aquest somriure??

Estem disfrutant com dos nens petits pel mig del fang i encara més amb els ànims, somriures i aplaudiments de mil i un voluntaris molt ben situats, aguantant la freda pluja..... nosaltres només els hi podem donar les gràcies, gràcies i gràcies de tot cor, per estar allà.
Arribada triomfal a la plaça del poble amb música de tambors, impressionant.
La cursa ens ha agradat tant que en voliem més, com uns nens petits que no en tenen prou amb un viatge dels "caballitos".


El millor: TOT, en especial les ganes i implicació de fer-ho bé. Moltes Felicitats a tots, Fran, Bruno, Mònica Oro, l'Albert "el tiu del paraigües groc al Km 16"...... I a tota aquesta "gran Família" de voluntariat /organització, tot un exemple.

M'ha sorprès la gran participació de dones corredores, crec que eren més de 70, això és admirable.

La semarreta, Xuliiiiisssssima!!

El croissant de xocolata de la pastisseria Cros, el segon petit plaer del dia.

BLOCS AMICS: 
FRAN IZQUIERDO. Viviendo la vida pasar. 

WALKIRYA TRAL WALK&RUN.Vilatrail vista de voluntària.


Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

  1. Naturalment ni cal dir que la teva crònica m'ha emocionat, Pere. Estic molt content amb la vostra presència al Vilatrail. Per tots els membres de la Comissió, ha sigut un plaer rebre els amics a casa.
    Una abraçada i fins la propera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fran.....2:51 minuts de cursa........La Carme i jo hem gaudit intensament de cada un dels segons d'aquesta cursa...... I això no té preu.
      Quan es va posar de moda el Boulder a Catalunya, varem vindre a aquesta zona un parell de vegades, no et pots arribar a imaginar les emocions que he viscut fent la cursa... impressionant. He repetit escenari però amb un esport diferent.
      Una abraçada!!

      Elimina
  2. Cel·lebrar que hagiu gaudit en tot moment de tot plegat: climatología, paissatge, organització... tot! i tot el que suposa per aquesta població un esdeveniment com aquest. Cert també és la clau de l'èxit, persones amants d'aquest esport i la natura que coneixen la zona i han sabut traslladar-la fent-la realitat. Un Visca! i un moltes gràcies a tots!
    Omple veure aquest gaudi! Felicitats parella!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, tu ho has dit " la clau de l'Èxit" heu estat tots vosaltres.
      M'ha agradat molt tornar-te a veure, ni que fos per uns segons.....estas "guapissima"
      Gràcies Mònica!!

      Elimina
  3. Casum l'olla, el que m'he perdut!!! sniffff

    Enric Torra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja!!!! La veritat que sí Enric, una cursa molt ben parida!!
      Ideal per a tu.
      L'any que ve, ja ho saps!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.