LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 17 de maig de 2012

SORTIDES 8ª i 9ª CAKO ABRIL I MAIG A ST. FELIU DE GUIXOLS 14/05/12.

Les persones necessitem mouren's per evitar el sedentarisme i poder gaudir d'una bona salut.
El regal que ens donem cada dia desprès de treballar (els qui encara treballem) i pels qui no també, és gaudir una estona a la piscina, al gimnàs, a les classes de ball........ Aquest premí que ens donem en acabar el dia, s'esta tornant en un luxe, un caprici difícil d'assumir econòmicament..... Tot s'apuja menys els sous i cada vegada és més difícil arribar a final de mes d'una manera digne.

Caminar amb pals, CaKo iniciació, és una manera de fer una activitat física molt popular en d'altres paisos. Gratis, divertida, sorprenent i segura.

Amb un grupet de 14 "CaKos" super guapos, varem començar la sessió fent uns estiraments per escalfar, per continuar amb una miqueta de tècnica, i de seguida varem començar la caminada amb pals. En "Pepo" va agafar les rendes de "l'expedició", per camins i corriols de l'Ardenya més tocant a mar. Gran coneixedor del terreny, fins i tot em va sorprendre tot passant per corriols totalment desconeguts i d'una gran bellesa.
Acabem amb una taula d'estiraments tot quedant per la propera sortida.
Agrair a tots els que vareu participar a la sortida de manera especial i un per un, per compartir aquesta divertida estona.
La propera sortida serà el dia 28 de Maig a S'Agaro a les 8:30h de la tarda/nit, davant del Restaurant Villa Laura...... No deixis que t'ho expliquin. 
Obert a tothom i gratis.... sí sí gratis.
Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada