COSTA BRAVA XTREM RUNNING 2012.CAMINANT 2ª Etp. 18/02/2012.

Si no es prova.....no podràs saber mai si és possible.
La nostàlgia d'haver participat a la CBXR 2009 i 2010 com a corredor i davant la impossibilitat de tornar-hi a participar per la malaltia òssia, va fer que ens plantejàssim de fer alguna de les etapes caminant.... sense córrer ni un metre.


Amb la Carme, en Lluís  i l'Ultraquim hem tastat  la segona etapa de la Costa Brava Xtrem Running, de Sant Feliu de Guíxols a Platja de Pals caminant.

Ens haviem de guiar pel track de l'amic corredor Andreu Just, qui ha participat a totes les edicions, però el track no es va descarregar del tot bé i hem fet el recorregut a l'antiga... seguint les marques.

El resultat ha estat molt positiu fins a Tamariu, a partir d'aquí les marques de la cursa, (punts i fletxes blancs) desapareixen i t'has de guiar per GR i PR. Algun tram de camí esllavissat, havent de fer volta i sensació d'estar una miqueta perdut ens han fet alentir el pas.


Han sortit 5 quilometres de més, perquè abans de l'arribada al Càmping Delfin Verde s'ha de travessar la desembocadura de les Basses d'en Coll, però la decisió del grup de no travessar-les ha fet que féssim una volta estranya amb un final divertit.

El recorregut et deixa bocabadat al pas de cada cala..... platja.... racó, d'una incomparable bellesa que encara ara es pot assaborir en el seu antic estat natural. Racons que hem pogut gaudir i conèixer en una època de l'any immillorable..... lluny de la massificacio dels mesos d'estiu.

Impossible dir quina cala es la millor...... Cal veure-ho.
Com diu en Lluís el millor de tot  és el perfum natural que ens amara a sal marina.


La prova ha estat caminar (sense córrer) per veure si es podia fer en 10 hores. El que ens omple és seguir-ho intentant abans que deixar-ho. Per a la propera,  a ritme CaKo (Caminar/ Correr) de ben segur que es pot fer en menys de 10 hores.
Em queda la il·lusió de fer la cursa algun any....... Amb el permís de la Familia Marina.

Recorregut: 58,12 Km.
Temps Total: 12:12h, amb una parada llarga per dinar.


La CBXR com a cursa: ÉS VIURE EN UN SOMNI DURANT TRES DIES.

L'entorn és meravellós i salvatge, mar i muntanya a tocar de casa.

Les sensacions es barregen... felicitat i patiment.... duresa extrema i agraiment....solitud i amics.

Una cursa per etapes organitzada per corredors...... per a corredors.

Crònica Amiga: Ultraquim.

Foto de grup de la 1ª edició 2009:
Finishers 1a edició CBXR2009
SALUT I FEINA.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.