LA CELLERA - OSOR- LA CELLERA. 17/01/2011.

16 / 01 / 2011. INCREDIBLE !!, La bellesa del recorregut d´aquest petit Trail, et deixa embadalit  a cada pas.Es la porta d´entrada més oriental de les Guilleries.

 La Maria, la Carme i jo,la idea es anar fins Osor o al Santuari del Coll, decidim sobre la marxa, sortim de la Cellera de Ter cap a les 10h del mati, fa frasqueta , però el sol no ens deixara en tot el dia, de seguida ens enfilem per un corriol que ens deixa a l´antena , pista fins a la casa de Becdejú Vell, aquí descobrim que enfront la casa han netejat un corriol deliciós i que s´enfila fort fins molt amunt , pista i vistes molt xules de la Vall dels Àngels.
En un revolt tancat, a la dreta vas cap a Puig d´Afrou, seguim el de l´esquerra, impressionant, entrem per la porta gran de la Vall d´Osor, quina passada, pugem amb fort pendent fins a Can Serra, antiga i important casa, amb església , avui resten poques parets, pas obligat a la guerra dels carlins dels diferents bàndols,s´et posa la pell de gallina esta envoltat de tanta historia, tirem pel vessant sud de la muntanya de St. Gregori fins trobar un fort revolt a l´esquerra, que en llarga i constant baixada pel mig de boscos salvatges de pins i alzines ens porta a Osor pel Masferrer i els Bancs.

Becdejú Vell
Portem bocatas, però ens han parlat molt be d´un restaurant," el Cor de les Guilleries", ens entaulem, Ostia que bo el menjar d´Osor, l´Olga i l´Albert es sinònim de simpatia , caliu, bona cuina......Super Recomanable un 10 coma10.

 Són les 4´30h de la tarda i decidim tornar cap a la Cellera, desfem el camí,  i arribem a la Cellera ja de nit, algun senglar ens ha passat a prop, pel soroll i la forta pudor que fan.

La Maria una jabata, no ha rondinat en cap moment, i quan li hem preguntat que li ha agradat més, de seguida ha dit que el dinar  je je!!

l´Itinerari ha estat meravellós, ens ha agradat molt, ens ho hem passat molt be,en aquest temps d´hivern tens una visió més amplia de l´entorn d´aquesta natura salvatge.
Can Serra

El comentari: Ens hem trobat nomes amb un caçador, es increïble que la gent no s´apiga la riquesa que tenim aquí mateix, potser millor així????
Hem entrenat la marxa amb els pals, la Carme molt be, jo l´esquena hem cridava l´atenciò de tant en tant, però molt be.
Com s´abracen les muntanyes
Fitxa Tècnica; Desnivell + 1.650, Recorregut 32Km, Temps +/- 6´40´´h.


                                                         




                                                    




                                                       

                                                     


                                                    





Maria diu:: Jo el dia abans, en una competició amb aletes vaig quedar primera  en la prova de 25mts apnea(sota l'aigua).
Salut i feina, Pere &Maria.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.