24 HORES a MUNTANYA a OLOT (3etps) 22/23/01/2011.

22 i 23 de Gener 2011.
La nit mes freda a tot Catalunya en 10 anys, i nosaltres decidim anar a un dels epicentres de la fred, Olot. Són 24 hores caminant per la muntanya amb 5 etapes, que es poden fer totes 5, o be una, o dues o tres o quatre, ja siguin seguides o saltades, això si sempre s´ha d´anar seguint un guia que va al capdavant de la marxa.Felicitar l´organitzaciò, que per 7 eu, autocars; avituallaments completissims, molt ràpids i tot calent, botifarrades, cafès, galetes, caldo, xocolatada.......Felicitar també a tothom qui ha participat , tant si el repte ha sigut el de fer una etapa o les 5.
Un es pregunta que fa que a les 2h del migdia del dissabte surti tanta gent per fer front a una caminada,sabent que  la temperatura serà durant 24 hores molt per sota dels 0º , crec que som persones normals que per unes hores ens tornem una mica especials, surt l´esperit nòmada i aventurer que tots tenim a l´interior.
La Carme, la Tania,i jo, i l´equip Trailwalker: en Quim, la Carme i en Lluís:
1ª etapa: 17,8Km/5hres: sortim d´Olot cap a St. Feliu de Pallerols per el coll de les Lleixeres, arribem de nit a St. Feliu, molta fred.
2ª etapa:6Km: St. Feliu de Pallerols- Les Planes d´Hostòles molt curta i molt guapa.
3ª etapa: 9,7Km: Les Planes d´Hostòles-Les Encies-St. Esteve de  Llémena, aquí el repte de la Carme, la Tania i jo de fer tres etapes, des del dia que ens varem inscriure, el donem per superat, i val a dir que molt bé físicament, els Trailwalkers continuen endavant, molt valents,i quina enveja.
4ª etapa: 24Km: St. Esteve de Llémena-Rocacorba-Mieres la més dura i freda.
5ª etapa:22,5Km :Mieres-coll de can Gordi -Sa Cot- Olot.
Cada vegada que el guia decidia fer una parada al mig del bosc per reagrupament, o fer temps, et començava a entrar la fred per els dits dels peus i les mans(pèrdua de sensibilitat, dolor......), i t´imaginaves al guia despullat amb un flotador al mig de l´Antartida.
Les Camelbags i els bidons d´aigua es congelaven, aquí hem posat a prova la roba tècnica: samarretes 1ª capa, jerseis tèrmics 2ª capa, windsttoppers, 3 capes Goretex, guants, buffs, gorros....
Estem molt contents d´haber participat en aquesta 29ena edició,ja mirant de cara a l´any vinent, per fer-la complerta.
Hem estat 11hres +/- caminant amb parades incloses,l´esquena després d´una setmana amb dolor, ha estat com una teràpia, a part de dos tocs d´atenció en dues pujades, molt bé tot.
La tècnica cako amb pals, sobretot a les baixades, ha funcionat  molt bé.
La protagonista la FRED, que ens ha ensenyat que té cara,ulls i dents, fa respecte, por..........fins que et fas amiga seva.
Salut i feina.




Comentaris

  1. Diuen que el fred conserva, despres d'aquest tractament intensiu, no podrem envellir mai!!
    Sou uns campions, vau fer un repte que molta gent, només per la temperatura ja va decidir no anar-hi.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.