LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 23 de setembre de 2010

CADAQUES-PORTBOU,3ªetapaCBXR. 23/09/2010.

Un dia fent un entrenament amb l´amic Ultraquim,va sortir el tema dels corredors que no acaben una cursa, que no son finishers per motius fisics,mentals, cansament.

Varem coincidir en que primer de tot s´hauria de fer el possible per acabar, pero sino, hi hauria d´haver com un "examen de recuperaciò"per aquets corredors, i donar una oportunitat per acabar la cursa ón la varen deixar.

Degut a una malaltia desconeguda  i que tinc, no vaig poder acabar la 3ª etapa de la CBXR. però aquell mateix dia vaig decidir fer el meu examen de recuperaciò, i repetir algun dia el tram que no vaig poder fer.
El dia escollit 19 de setembre, amb la companyia de la Carme , caminant, de les 9 h del mati a les 4 de la tarda amb parades incloses, (crec que varem fer el gr mes llarg de Cadaques a Port de la Selva), molta calor.
 No es pot explicar en paraules el que vaig sentir quan vaig veure Portbou, molt emotiu.
La crònica en fotos.
                                                 

                                
                              

Molta Salut.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada