GUILLERIES ,ENTRENAMENT 31/01/2010.

31 de Gener 2010. Dia d´entrenament per veure com estava de forma fisica/mentalment i decidir . Primer veure com està el meu vertigen corrent tot sol , segon provar les sabatilles noves i tercer veure com respon la maquina.
 Lloc de sortida La Cellera de Ter direcciò a Puig d´Afrou, 843m, pista forestal que va pujant i que en arribar et trobes amb un mirador impressionant de tota la vall d´Angles, Osor, Collsacabra, Guilleries, arribes a veure les Medes, t´hi pots quedar moltes hores envadalit mirant tot aquest paisatge.
 Bé tiró cap amunt , puja fort fins a St. Gregori del Turonal,1.090m, pasant per la masia abandonada de Can Serra(antiga i important casa que tenia fins i tot església). A St. Gregori ha passat un fet excepcional, i és que mentre decidia si tornar fent la volta pel pantà o tornar per ón havia pujat, a començat a nevar i bastant fort, he decidit la segona opció, doncs s´estava enfosquin i envoirant i tornar pel pantà ja és complicat intentar no perdres de dia, degut a la gran quantitat de cruilles.

Queda pendent per un altre dia , és una volta super super xula, la muntanya sempre ens esta esperant i  nosaltres sempre podem tornar. Baixada amb neu tot el cami fins a la Cellera de Ter, GUAPISSIM!!.
Han estat 3 hores corrent, amb un desnivell positiu de 800m amb bones sensacions, 26 Km, ha sigut una tarda de somni, increible, molt guapo.
Les sabatilles unes salomon xt wings vermelles, els hi fet un estreno amb fang tot el cami, potser les trobo una mica pesades.
La setmana que ve toca decidir el tema de la Costa Brava Extrem Running i la Salvatge de St. Hilari.
Descriure els llocs per ón he fet l´entrenament d´avui, és pot resumir com ho diu l´escriptor Xavier Junquera: Les Guilleries l´esplendor d´una natura primitiva.
Estic guanyant els ultims metres d´aquesta cursa privada que tinc amb el vertigen.Costa molt pero ho aconseguirem.

SALUT i FEINA!!.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.