Cursa Popular de St. Esteve a Llagostera 26/12/2009.

El 26 de Desembre , dia de St.Esteve, la Maria, la Carme , en Jesus i jo sortim a les 9h del mati cap Llagostera, avui toca cursa popular de 10 Km, feia molt de temps que no en feia una de 10Km,  es una cursa obligada de cada any , es agradable veure gent del poble amb qui et creues als entrenaments, molta gent coneguda, ambient molt maco.
Els minuts abans de la sortida s´escolten els tipics  comentaris de que si he entrenat poc, anire xino-xano, pero quan donen el tret de sortida, tothom sortim com si anessim a apagar un foc. La Maria i la Carme ja fa 15 minuts que han sortit doncs elles van caminant,tot i aixi arriben amb un temps de 1 hora 25 minuts.
La cursa és super extra rapida, el recorregut molt planer, convida a córrer a tota ostia, i aixi va pasar que al km 5 anava tant rapid que hem costava respirar , paro i baixo ritme, ara mateix no estic adaptat a correr tant rapid, fins al km 7 anava entre els 60 primers i al final arribo el nº99, amb 46,21   minuts de temps, el primer va arribar en 34 minuts,anava amb moto??. A l´arribada l´esperat entrepà, semarreta, i xerrada amb amics i coneguts  de Sant Feliu i Llagostera.
L´important es que ens ho varem pasar be, sobretot la familia, i a l´hora varem baixar una mica els torrons, varem sortir de casa i fins i tot teniem gana per dinar.
Felicitats a l´organitzaciò, doncs com cada any molta gent , molt sana i de tots nivells.
Avui he tingut un episodi de vertic que m´ha acollonit bastant.
Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.