FREE TRAIL RUNNING. 12/10/2020.

FreeSkateFreeSurfFreeRider Perquè no FreeTrailrun.

Al món del Trail han aparegut una mena de gent d'esperit lliure que no competeixen, es diverteixen practicant la seva passió, el FreeTrailrun o FellRunnig


Un concepte de córrer o cako per muntanya simplement per diversió, sense estrès, per a molts pot semblar difícil d'entendre.

Sense cronos, sense competir, ni ritmes, ni pulsacions, sense entrenaments.


Els que hem competit sabem de la tirania dels objectius, com baixar 2 minuts aquella marató o córrer més Kms o fer més series..... Entrenar i competir, competir i entrenar més i més i més.

Ja fa temps que he deixat aquest "ambient", doncs vaig descobrir el plaer de córrer, disfrutant de la natura i sobretot cuidant la salut.


A CUIDAR-NOS

Busquem salut física i mental, viure més anys, millor qualitat de vida.... I vés per on que s'aconsegueix cuidant del nostre cos, però cuidant el cos i la ment de dins cap a fora.

Quan fem Freetrailrun o correm lliurement per la natura aconseguim que la ment s'estimuli, que la capacitat cognitiva augmenti, prenem decisions, i el sol fet de no estar pendent del temps de tall, del sobreesforç, ens aporta moments de gran satisfacció personal constantment.


El moviment és un procés que ens posa en atenció constant, un procés motriu que quan el practiquem en un terreny sempre irregular, és molt imprevisible, un treball constant de cos i ment.

Bé, diuen que correm per fugir del perill, dels problemes, de la por. Potser és a l'inrevés, correm per agafar el "toro per les banyes".


Per acabar; Si practiquem FreeTrail, vol dir que no ens posarem sota la línia de sortida d'una cursa?
No, no, ben al contrari, de tant en tant ens posarem un dorsal enganxat al pit o al costat de la "tito..... I gas a fondo!!

Salut, Feina i FreeTrail!!!!

Comentaris

  1. De fet amb pitrall ja feia el mateix, l'únic mal de cap era passar els temps de tall, si no n'havia millor

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix mal ce cap tenia jo ultimament, Xeix.

      Les carreras s'han tornat en plan...."Espavilat que volem plegar aviat"

      Abraçada Xeix!!!!

      Elimina
  2. Comparteixo la filosofia del post. Com diu en Xeix jo també feia el mateix

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.