ESTANYS DE CARANÇA. BELLA RUTA. 05/07/2020.

Vallter- Estanys de Carança - Vallter.
Km: 25,25.
Desnivell:  +1.648



Mentre uns vivim les nostres rutinàries i idiotitzades vides, el meu amic Manel amb una motxilla Raidlight, unes salomon i una gorra surt a la muntanya en solitari vivint el somni de "disfrutar" de la vida.... A la muntanya.


En Manel ens ha dissenyat un espectacular circuit pel vessant nord- francès de l'Infern al Pic de la Dona on ens mostra una zona abrupte, indòmita, extraordinàriament bella, plena de vida i solitària.


Així és què a les 7 d'un matí fred en un aparcament a 2000 metres d'altitud, una barreja de 12 Ultra runners d'alta gama i caminadors dels de tota la vida, segellem el que seria l'inici d'un dia per recordar.



Bé, podria descriure a través de frases èpiques sobre la duresa del terreny, el sol colpejant el cos, un bany en un jacuzzi natural de gran alçada, compartir galetes "principe" i mil i una sensacions....M'ho estalviare.


Si diré a "grosso modo" que ens hem enfilat fins al Pic de la Dona per anar a buscar un original refugi fet amb quatre fustes, Bassives. Ens hem aturat per menjar al Refugi de Carança.



L'espectacle visual pels tres Estanys, Carança, Negre i Blau.
La tornada uns l'han fet per dalt, Pics de l'Infern, Freser i Bastiments i els altres per baix, GR de Núria a Vallter.


Pels detalls de la ruta cliqueu el Wikiloc.

La Ruta m'ha encantat. Ideal per a corredors i caminadors d'alta muntanya.




Salut, Feina i Gràcies per Entrar !!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.