MARXA O CURSA DE S'AGARO. PROPOSTA PEL 2/06/19.

3 Cursa Popular de S'Agaró
Dia i lloc: 2 Juny 2019. S'Agaró. 

Organitza: Fisiotonik  i Comerciants de S'Agaró

Distància: 7 Km 


Les 9:00 de la nit passades i vaig conduint per l'Hotel l'Alabrigaapujo el volum de la ràdio, el passeig de S'Agaropreciós de nit, un parell de rotondes i aparco. 
Agafo aire i respiro, deixo enrere un dia dur, respiro, una última cançó i amago el mòbil i la cartera. Baixó del cotxe sense pressa. 

 

Obro el portó de darrere, és com un armari, agafo les vambes i me les poso sense descordar, el frontal i una ampolla de 250 cc d'aigua. Sota la intimitat del porto del cotxe comença la metamorfosi.  
És tan poc el que fa canviar un dia dur i encara no he començat ni a caminar. Tanco el portó i tiro cap als miradors de S'agaró.


Som centenars els corredors que de dia i de nit sortim a córrer o caminar per un lloc tan privilegiat com és S'Agarò.

Llavors, una vegada a l'any tenim l'oportunitat de córrer o caminar junts. L'any passat hi vaig participar i va ser una de les experiències més gratificants de l'any, el seu nom:

Marxa de S'Agaró.



Doncs, ja ho sabeu, veniu a córrer o caminar, per vosaltres, per ells, per qui sigui,  veniu a córrer o caminar i "disfruteu".


Però, si no veniu, no passa res (ho sento David), l'any passat érem una cinquantena de corred@rs "selectes", poquets, ben avinguts, disfrutant d'una cursa gairebè familiar, molt ben parida... No vingueu!!!!

En David de Fisiotonk (organitzador) i en David Zamora un dels Runners més ben parits de S'Agaró
2 de Juny
SORTIDA a les 9:00 del matí
Inscripcions a Fisiotonk S'Agaró o mateix dia.
Preu: 7eu. 


Salut, Feina i Felicitat !!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.