COSTA BRAVA XTREM TRAIL 12+1 i 14/ 04/ 2019.

3a Costa Brava Xtrem Trail 2019.
Dies: 12+1 i 14 /04/2019.

Participants: 30

Dues Etapes i 70K.
Etapa 1: St. Feliu de Guíxols - Platja de Pals.
Etapa 2: Port de la Selva - Portbou.



Sempre em succeix el mateix, després d'un trail d'aventura, et queden una infinitat d'imatges donant voltes pel teu cap, recordant els llocs fantàstics per on hem passat, superant hores i hores d'esforç al costat de fantàstiques persones.




Cada pas que fem, cada porta que obrim, cada encreuament, cada lectura del gps, cada mirada és un cúmul de sensacions impossibles de ser processades al moment.


Un dia després ens transformem en "rumiants", surten tots els records i els revivim per "disfrutar-los", per aferrar-nos a ells i per archivar-los com una joia.


La 3a Costa Brava Xtrem Trail s'ha acabat, amb un èxit total. Em diuen que sóc l'organitzador..... NO, no ho sóc, l'organitzador sou tots i cadascun dels que heu vingut. 


Us heu organitzat per venir dos dies, us heu organitzat amb la roba, la motxilla, el cotxe de suport, la família..... Vosaltres sou els organitzadors. 
Junts hem assaborit cada moment d'un trail d'aventura creat per vosaltres.




** FOTOS COSTA BRAVA X TRAIL 2019. 1a ETP.

** FOTOS COSTA BRAVA X TRAIL 21019. 2 ETP.



Orgullós de les persones que hi heu participat, TOTES, les que conec i ja tenen un lloc preferent al meu costat, i de les que   he conegut compartint quilomètres a la CBXT 19.


GRÀCIES:
Carme, Jenny, Henar, Fina, Silvia, Silvia, Ana, Vane, Maga... Totes!!



GRÀCIES:
Pere R, Joan S, Toni V, Jordi N, Jordi P, Jordi S,  Jose, Alex, Joan P,  Victor, Mikel, Loren, Ramon P, Pere M, Miquel, Carles B, Carles P, la Colla Merlots i Trenkacamins.... Tots!! 

 GRÀCIES: A.E. Matxacuca i Enric Terrafeta.



No cal dir res més.... Em demano una Costa Brava Xtrem Trail pel 2020.



Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.