JORDI GAMITO I L'UTMB 2018. 1/09/2018.

Em Jordi amb la seva merescuda tercera posició a l'UTMB 2018 de ben segur ens ha motivat a tots.

Jordi Gamito: 3er a UTMB 18
Temps: 21 hores 57 minuts 1 segon.



Ara que sembla que tothom coneix en Jordi Gamito, diuen la sorpresa..... Pels que coneixem en Jordi de més a prop, sabem que des de fa uns anys és un dels millors corred@rs de Trail del Món.


Podium dones i homes UTMB 2018

És un dels corred@rs més conegut, respectat i temut pels seus adversaris a nivell internacional, repeteixo, i de fa uns anys. Un Top 10, un Top 5 i assaborint moltes vegades la 1a posició.



El 2014 li vaig dedicar un Post; El Cruce i Jordi Gamito, va quedar quart al costat de Dakota Jones i Marco Gaspari. I la frase d'aquell post: "Ets un avió de caça preparat pel combat, i que tot just s'acaba d'enlairar"....L'any 2014.

En Jordi és d'aquells corred@rs que comencen la casa pels fonaments i a poc a poc.
 

Entrenant al jardi de casa seva amb en Miguelon

La seva victòria segurament és degut a la gran duresa mental, adquirida dels anys com a lluitador de Muai- Thai. 

Un corredor que no té problema a l'hora de fer una "cursa solidària per L'Autisme" de 4K del seu poble, Platja d'Aro, o una cursa no competitiva com "la Setdellonga", dos mesos abans de UTMB.



Una de les satisfaccions més grans que m'ha donat aquesta addicció de córrer per muntanya, és conèixer i de vegades veure créixer a d'altres persones com a corred@rs, i el més important, compartir en algun moment Kms i taula. 

MOLTES FELICITATS JORDI GAMITO PER L'UTMB. DE LA CARME, LA MAGA, EL TEU AMIGOTE MIGUELON, UN SERVIDOR I MOLTS  MÉS DES DE SANFE !!!!

A DISFRUTAR-HO !!!!

CRÒNIQUES AMIGUES:



Salut, Feina i Gràcies per Llegir !!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.