KEDADA TRAIL KASTELLTERÇOL 2018.FOTOS. 4/02/2018.

Lloc: Castellterçol . Ed: 5.

Distàncies: 12K, 25k i 45 K. 
Desnivell+: 1.100 i 2.300. 
Clima: 0º i 7 º. Pluja i ennuvolat.

Kedada Solidària.
Corred@rs: Més de 500. Recapte d'aliments: 4.080Kg.


Castellsertol...Castellzersol....Castellensol.... Coi de poble, la primera vegada que vols dir correctament el nom d'aquest poble... No pots, és impossible.

Que ho fa que amb una inscripció de 0 euros, aquest petit poblet de nom complicat i jeroglífic, amb un fred que pela i plovent, s'ompli a vessar de peregrins addictes al Trail, com és possible "Kedar" amb tants corred@rs"?


La "culpa" és de  l'Alba, en Salvador Vilalta, un batalló d'ajudants i voluntaris engrescats, motivats i Tot un poble bolcat en aquesta festa Trail. Gent com cal i de gran qualitat.

Amb la Carme, Maga, Berta, Loren, Jordi i Mikel triem una cursa diferent i exclusiva per:
  

La Sortida, sota un fi plugim, el campanar fa uns minuts que ja ha tocat les 9 h i en Salvador Vilalta micro en mà i enfilat damunt d'una escala metàl·lica ens diu: "Vinga va, Colla de Benparits, encara hi ha gent fent cua però ja podeu sortir que fa fred "

 

El Fang, no cal anar al País Basc, a Castellterçol hem fet un curs intensiu de Fang Trail. Les vambes ens han quedat com un gerro de ceràmica de la Bisbal. 


La Pujada final,  la mare que va parir la pujada, ens trobem amb un rètol i una frase: Les nostres mares no en tenen cap culpa.... Molt Bo!!!!




Els Avituallaments, tips de menjar i beure torrons, galetes, neules, xocolata, formatge, plàtan, taronja, olives, caldo, xips, isotonic, aigua, cervesa, vi, coca-cola... 

Els Kms són de pagès, però d'aquell pagès que viu sol a la muntanya, 21km són per aquesta gent 29 km



El Millor: Compartir conversa i rialles amb amics corred@rs "d'alt nivell", Gemma, Alba, Berta, Joa, Maga, Pere, Mikel, Loren,  Kaiman, Massa..... ToTs.


Gràcies Volunt@ris per estar sota una carpa entre 0º i 5º, a l'Alba, en Salvador Vilalta,  a Castellterçol i a la seva gent per haver-nos mimat tant.
 


SOU MOLT GRANS!!   FELICITATS DE TOT COR  DELS "GANXO TEAM" !!!!

** TRACK WIKILOC 25K

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.