3-S. 3 SANTUARIS. 20/01/2018.

Ruta: 3 Santuaris. Cabrera - El Far - La Salut.  58 K i 3.050+.
Ruta: 2 Santuaris. El Far - La Salut. 30 K i 1.700 +.
Corredo@rs: 15.
Dissenyat per: J. Artigas.



Unes vambes, un gore, un gps, un buff i una motxilla sense dorsal però carregada de llibertat i pura vida, anem a buscar el "Tren-Exprés" dels 3 Santuaris.

El Tren té quatre seients de "First Class" amb en Mikel Martinez, Salvador Vilalta, J. Folguera i Jordi Boreal, que han sortit a les 7 h del matí.



I catorze seients de "Mindundi Best Class" amb els maquinistes Laura Poch i Josep Artigas, que han sortit a les 5 h del matí.

Amb la Carme i la Maga ens enganxem al tren "Mindundi" per fer la meitat del 3-S, cap a mig matí, o sigui, a l'hora dels Senyors.



FULL DE RUTA:

La 3-S  és una ruta circular que enllaça els Santuaris de Cabrera, el Far i La Salut amb sortida i arribada als Hostalets d'en Bas.

Una ruta exclusiva made in Josep Artigas.... No cal dir res més.



Els "Ganxo Team", com ens coneixen, sortim de St. Martí Sacalm. Davant nostre tenim la imponent proa de la cinglera del Far, que l'ataquem pel costat esquerre, primer per pista i de sobte per corriol en fort pendent.



Dalt del Far esperem el Tren Exprés al costat de la Sílvia i en Massa, els "àngels" logístics de la 3-S.

Ja arriben, ells porten 35 km, foto de grup i cap a La Salut, a on ens esperen els Marcs, últims passatgers.

FOTOS 3-S 2018. CLICA AQUÍ.

La resta de la ruta..... L'essència primària d'anar d'un punt a un altre travessant muntanyes a peu. Filosofia Trail a l'antiga.



Escoltar, els sorolls del bosc, les passes a les catifes de fulles, les paraules amigues, els silencis.

Veure, a través de la llum d'un frontal, la primera llum del dia, el paisatge dalt d'un cim tocant el cel, una masia espatllada plena d'històries.



Compartir, rialles, conversa, passes, baixades, pujades, parades, somnis, més rialles, fred, esgarrinxades, taula..... Al capdavall, el que queda d'un dia com aquest sou vosaltres, les persones, Grans Persones.



GRÀCIES Laura,  Ines, Silvia, Natalia, Maga, Carme, J. Artigas, Toni, Marc, Marc Campal, Mikel, Massa, Oriol Antoli, J.M. Garriga, Enric Sabate, Xavi, Valenti..... Crec no em deixo ningú... OSTIA!!!!, SÍ.... El Bernat, amic meu, sorry!!!!

La Vida és Simple, no fàcil.....FELIÇ SETMANA !!!!

TRACK WIKILOC 3-S by J. Artigas

Salut i Gràcies per Llegir !!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.