LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimecres, 9 d’agost de 2017

SENSE CÓRRER, SOM CORRED@RS. 06/08/2017.

Quina vergonya que he passat. Un dia qualssevol, en una botiga de vambes del centre comerc..... Tant se val!!

El noi de la botiga de vambes es posa les mans al cap, tot reculant i dient:Tens les ungles negres i els mitjons foradats... Quina vergonya, mare meva!!!!

Li dic 3 coses:

Noi, corro molt i sóc un PRO, un PRO "de los que van muy pa tras", però un PRO.

Noi, sóc pobre, o sigui "autònom". Costa molt guanyar una "pela", un "euro" per vambes.

Noi, tinc tres dones a casa.... I a què ve això ara? No ho sé, però tinc tres dones a casa.

Li he fet tanta pena, tanta, que m'ha regalat els mitjons.Buenu, bromes a part, aquest post va per tots aquells corred@rs d'estiu que quan no corren, porten  escrit al cos que.... són / som corred@rs.

* A la platja podem identificar a aquesta espècie pel típic "moreno paleta". Que passa que tots els corred@rs són paletes?... No, no, no i no, només hi ha un noi que corre i és paleta, i es diu Jordi G.


L'únic "moreno paleta" que he trobat.....

* De dilluns a diumenge van vestits amb alguna peça de roba serigrafiada amb Run, Trail, Killian, Cursa de, Finisher de, un perfil que sembla una electró... A 40° podrien portar fins i tot aquella armilla del UT Montblanc tan gruixuda. Sí, sí, hi ha gent molt pillada.* Les polseres d'aquella cursa que vàrem fer fa 2 o 3anys. Semblem nens petits, per no dir una altra cosa, amb aquelles polseres de goma. No ens les traiem ni per anar a dormir, ni per a treballar, ni per.... ni per fer l'amor.

* Els corred@rs de muntanya, els coneixerem per les cames esgarrinxades i genolls pelats per les caigudes.

Vinyeta del blog 72 Kilos.com

Buenu, quin post més "tontu" eh!! Pos això, si hi ha alguna cosa més que ens identifiqui que som corred@rs a l'estiu, ho dieu... Petons per Tutti !!!!


Salut, Feina i ...... A CÓRRERRRRRR!!!! O CAMINARRRRR !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada