CURSA SANTA CRISTINA D'ARO 2017. 22/07/2017.

31a Edició
Dia i Lloc: 22/07/2017. Sta. Cristina d'Aro.
Curses: 7,5 K. 2,3 K i 900 m i 200 m.



Dos dies després:

Que et passa? Em pregunta un client
Tinc "agulletes"

Ja has fet el "burro", 100 K, una Marató, una "cosa" amb la dona?
No....... 7,5Kms, si, si 7,5Kms.

La cursa "popular" de Santa Cristina d'Aro o com córrer com les bales.

No estava previst, no és el meu habitat, no he fet cap "entreno" per aquest "fast -run", però la nostàlgia i la complicitat d'uns amics (Berta & Jordi) fan que després de 15 anys, torni a viure intensament cada segon dels 35:37 minuts d'una carrera molt especial.



Amb una samarreta de la marató de l'Ardenya, un short del decatlhon, unes vambes gastades Hoka, un cinturo salomon pel mòbil i la càmera, un rellotge garmin, un xip i molta tranquil·litat, espero el tret de sortida.



Al meu costat 233 atletes inquiets, cadascú amb el seu objectiu. Baixar de 40 minuts, guanyar 8 o 9 segons a la pujada, anar a 3,20 a 3,25, esprintar a 100 m, avançar el veí....

Aqui els Kms es mesuren en metres i les hores en minuts, segons i dècimes.




LA CURSA:

Tinc 7 bales de 7 mil·límetres i davant meu un duel per veure qui és el més ràpid.

Kms / Bales 1 i 2: Sortim disparats i travessem el pont del Ridaura. Encarem dues grans rectes pel mig dels  camps de Golf. Anem com uns "KamiKaces"



Kms / Bales 3 i 4: Per pista que porta a Can Llaurador anem pujant molt suament pel pont de Can Lara, Les Monges i Convent de Solius, punt més alt.

La xafogor, el ritme accelerat i l'edat, ens escalfa la màquina i ens posa a tots en el seu lloc, baixant el ritme si cal.

Kms / Bales 5 i 6: Ara les bales són de plom. Baixem amb el peu a baix i a "toda ostia por la carretera" fins al Mas Pla. Girem a la dreta, a l'AV d'aigua, i per pista tornem als camps de Golf.




Les vistes són espectac..... Són de corred@rs suats i bufant davant meu, darrera meu, al meu costat, i uns que fins i tot s'atreveixen a avançar-me.

Bala nº 7: Els especialistes en aquesta distància, tenen l'última bala guardada a la recambra, la més ràpida, la que fa més mal per l'arribada.... Però el que escriu, aquesta bala s'ha encallat a la recambra i no volia sortir. La mare Ke la va p.



EL MILLOR:  

* Anar amb el cos, cor i ment desbocats.
* Córrer amb els amics i el meu germà.
* L'arribada, destrossat i content.

Felicitats organització i voluntar@s.

 VIDEO  DE L'ARRIBADA:




Dorsal: 253. Pere Alsina.

Salut, Feina i gràcies Per Llegir.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.