LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 25 de juny de 2017

ENTREVALLS 2017. ALGUNA FOTO. 18/06/2017.

Diumenge mentre feia un entrenament d'alçada i qualitat a Vallter, coincideixo en alguns trams amb la cursa de muntanya "Entrevalls" de Besttrail.18/06/2017.
L'Entrevalls té uns 30 Km i 2.400+
Amb Sortida de Queralbs i passant per Núria, Noucreus, Pic de l'Infern, Bastiments, Gra de Fajol, Coma de l'Orri i arribada a Setcases.Un circuit espectacular, a estones tècnic, molt dur, amb essència alpina i amb molta calor.
De cara al 2018, l'Entrevalls tindrà dos circuits el clàssic de 30 K i la Marató de 42 K amb 3.500+. Dia 9/9/2018.

Una gran carrera de muntanya que enllaça dues grans valls, la Vall de Núria i la Vall del Ter.


A Millorar:

L'Aigua. De Núria o l'Orri en dies de calor com aquest diumenge, hi ha d'haver un punt extra d'aigua.A tenir en compte:

Tant si anem  de cursa o d'entrenu, entre els 2.000 i 2.100 mts d'alçada hi ha una línia imaginaria que marca on comença la veritable alta muntanya. Fer un cim en un dia clar és sinònim de ser el rei del món, alhora els canvis de temps poden ser sobtats i perillosos. El risc zero allà dalt no existeix.... Potser com el dia a dia de la vida.
Salut, Feina i Gràcies per Entrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada