LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimarts, 2 de maig de 2017

CIMS DE L'ARDENYA. CRONO MONTCLAR. FOTOS. 01/05/2017

CIMS DE L'ARDENYA.
Cronoescalada a 3 Cims de l'Ardenya.

MONTCLAR. 407m.
Dia i hora: 1 de maig 2017. a les 19:00h.
Sortida: Mas Pla de Solius. Inscrits: 32.
Kms: 5. Desnivell +: 435m.


Edu i Diego

3 First Women:
1 Paloma Lobera 00:35:55
2 Cristina Hernandez  00:41:12
3 Blanca Marquez 00:42:01

3 First Men:
1 Eduard Hernandez 00:26:30
2 Diego Arroyo 00:27:43
3 Roberto Sancho 00:29:12

Perquè pugem un cim com si ens hi anés la vida, com si ens empaites el Dimoni, com una bèstia salvatge de quatre grapes.I un cop dalt del cim amb les cames a punt d'explotar mentre el batec del cor intenta trobar la calma.... Perquè?

Potser la resposta està mirant les fotos dels corred@rs quan toquen el pal de la bandera.Molt bona iniciativa amb aquestes curtes i explosives pujades, que té com a pares en J.M.Codina i en Ioseba, amb el suport de  l'A.E. Matxacuca. Ha nascut "Els Cims de l'Ardenya". Pujar en modalitat vertical o cronoescalada a 3 cims coneguts del Massís Ardenyenc: El Montclar, Puig de les Cols i Puig Gros.Us deixo les fotos de la Cronoescalada al Motclar:

Acabar dient que la participació de T@TS els corred@rs ha sigut de LUXE. "Disfrutant" de la pujada al Montclar intensament.


Destacar el Campió de curses de muntanya l'Edu Hernandez, en Diego Arroyo, en Roberto Sancho, la Paloma Lobera, la Cristina Hernandez.... I tres noiets del C.A.Sta. Cristina d'Aro.FELICITATS A T@TS, ORGANITZACIÓ, VOLUNTARIS I CORRED@RS!!!!Pels qui us heu perdut la primera cronoescalada de l'Ardenya, que sapigueu que teniu una segona oportunitat, el Puig de les Cols i una tercera, el Puig Gros. Com diu el lema de Cims de l'Ardenya: Ambient de muntanya, festa i cervesa.

Montclar


WEB, INSCRIPCIONS, INFO I RESULTATS CIMS DE L'ARDENYASalut, Feina i Gràcies per Entrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada