LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 17 d’abril de 2017

ZONA DE CONFORT. VINYETA. 16/04/2017.

Sortim de la zona de confort per anar a .....
Sortim de la zona de confort per fer una.....

Una frase que s'escolta molt sovint i que no té gaire sentit, o un sentit invers per el que escriu.

Sembla que s'entén el confort com  un espai (casa nostra), i un temps (la rutina diària). Sofa, treballar, els nens al cole o uni, els clients, fer el dinar, fer cua al super, a l'autopista, l'aspirador, metges, posar rentadores..... Confort??


LauraPeterPan

La meva zona de confort és la de la vinyeta. Molta pluja, molta neu, butllofes als peus, calor, molta bici, molt nedar, molta muntanya, molt de mar, molt d'escalar,  molt de de tot.

Un amic  diu que el confort i la felicitat van agafats de la mà.

Que aixecar-se, posar els peus a terra i veure que no et fa mal res, ja tens més del 50% de confort / felicitat guanyat, la resta és buscar el costat positiu de les coses fent servir el cos i la ment.Que pots anar de vacances a Canàries, meravellós, sinó, el bosc del costat de casa és meravellós també. El confort i la felicitat són ben senzills i d'un gran poder, com la vida.... Que no és fàcil.

Salut i que tingueu una Bona "Zona de Confort" per aquest Finde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada