LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 26 de març de 2017

CORRE PER L'AUTISME. 4a EDICIÒ. PROPOSTA PEL 02/04/2017.

CORRE PER L'AUTISME. 4a. Edició.
Dia i LLoc: 2 d'abril 2017. Plaça Poeta Sitjà de Castell d'Aro.
Sortida: Cursa: 10:00h. Caminada: 10:00h.
Distància 6,5 Km. Tereny: Asfalt / Terra.
Podis: 3 primeres dones i homes.Obsequis i 2 AV.
Més info, reglament i inscripcions a: Viu Autisme blog.A Castell Platja d'Aro hi ha l'associació Viu Autisme que ens proposen una cursa solidària oberta a tothom, per conèixer de més a prop a "l'Autisme", tot gaudint d'un matí caminant o corrent i amb poqueta estona.

Sortida 2015
Hi ha qui diu que els nens i nenes amb autisme no són gaire sociables, no tenen sentit de l'humor, són esquerps...... Bé, doncs us puc dir que he rigut més d'un cop, que he mantingut llargues converses i que fins i tot he caminat hores agafats de la mà amb nens autistes.Per quart any amb la Carme, l'Eva, la Maria i la Laura  hi aportem el nostre petit granet de sorra, mol petit, per ajudar a tirar endavant aquest meravellós esdeveniment, al costat d'uns pares que senten veritable passió pels seus fills.
TRACK WIKILOC

CRÒNICA I RESULTATS DE L'ANY PASSAT 2017. CLICA AQUÍ.

Buenu!! Us esperem a la cursa. Espero ens poguem veure el proper dia 2 d'abril a Castell d'Aro.

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada