KEDADA TRAIL KASTELLTERÇOL. 05/02/2017.

Lloc: Castellterçol
Distàncies: 12K, 25k i 45 K.
Desnivell+: 1.100 i 2.300.
Clima: 5º i 9 º. Vent i ennuvolat.
Corred@rs: Més de 500. Recapte d'aliments: 5.256Kg.



Els corred@rs tenim el costum d'etiquetar els Trails amb les tres paraules màgiques: "El més dur", "el més llarg", "el més tècnic", "el més tontu", "el més..... El Trail de Kastellterçol és "El més Barato".
Com diuen ells: "Que n'aprenguin"!!!! 



Inscripció: 0 eu. Una bossa  amb molts aliments.

A canvi: Un circuit marcat, ben marcat, 50.000 AV, tip de menjar i beure (torrons, galetes, neules, xocolata, plàtan, taronja, olives, caldo, xips, isotonic, aigua, cervesa, vi, coca-cola...) , voluntar@s, creu roja, més voluntar@s, una botifarra de dos pams amb  pa de pagés a l'arribada, un regal sorpresa ... I el més important la gratitud i energia de tot un poble de nom "jeroglífic", Castellterçol.



Amb la Maga i en Mikel fa temps que hem après a escollir els Trails pel més important, el CIRCUIT i la GENT que l'organitza. Cal alguna cosa més?? Doncs, triem la Kedada per:

La Gent:  L'Ivan, l'Alba i un noi amb pinta "d'Indi Mohicano", en Salvador Vilalta. Un batalló de "Kasacas Grogues", ajudants i voluntaris engrescats, motivats i Tot un poble bolcat en aquesta festa Trail. Gent com cal i de gran qualitat.



El Circuit: Corro, mentre intento atrapar dues siluetes de formes arrodonides, esveltes, sinuoses, hipnotitzat pel moviment seductor d'unes cuixes vermelles i esgarrinxades sota una faldilla de mida molt curta. Elles van xerrant i rient.



En un tram de grimpada es deixen atrapar...... Hola, com et dius??... Tens aigua??

Ves per on, ja tinc companyes de viatge. He hagut de fer 12 Kms corrent tot sol i com un burro, per adonar-me que avui corria sense dorsal, per adonar-me que avui no hi ha resultats, ni podis, ni medalles. De sobte, m'he adonat que la Kedada de Kastellterçol és córrer i xerrar, xerrar i córrer, o sia "disfrutar". 


** FOTOS KEDADA KASTELLTERÇOL 2017. CLICA AQUÍ **




El Millor: Compartir conversa i rialles amb amics corred@rs "d'alt nivell", Gemma, Joa, Mercé, Dolors, Francesc, Josep, Sergi, Kaiman, Valeri..... ToTs, no voldria deixar-me ningú.



Gràcies Alba, Salvador, Ivan, Castellterçol i a la seva gent per haver-nos mimat tant. 
SOU MOLT GRANS!!   FELICITATS !!!!

Més info a Kedada Trail Kastellterçol. Blog d'en Salvador.

 

Salut, Feina i com diu en Salvador... SEMPRECORRENT!!!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.