LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 1 de gener de 2017

SANT SILVESTRE 2016 I TOTS A L'AIGUA 2017 A ST. FELIU DE GUÍXOLS. 01/01/2017.

Diem Adéu a  l'últim dia de l'any amb els peus a terra a la St. Silvestre 2016, i li diem Hola a un de nou amb els peus al mar a  Tots a l'Aigua 2017, en un dels racons més bonics de la Costa Brava, a St. Feliu de Guíxols.ÚLTIM DIA 2016 A:
SANT SILVESTRE GANXONA. 9a ediciò.
Organitza: Club Aquatic Xaloc.
Circuits: 4,4 Kms i  8,8 Kms.Una cursa que va creixent cada vegada més. Tot un èxit, petits, grans, forasters i ganxons corren sota l'última posta de sol d'aquests 365 dies d'un 2016 molt intens.


Amb dos circuits, un de 4,7 k i un de 9,4 k, molt planers, per fer-ho ràpid si es vol o caminant i sense presses. Amb les novetats de sortir des de la "Pista de Basket" i anar fins a la punta del Moll


Aquest any, gràcies a una temperatura agradable per l'època, ens ha permès que molts corred@rs, caminad@rs i famílies poguéssim gaudir d'una St. Silvestre Ganxona molt popular.


PRIMER DIA 2017 A:
TOTS A L'AIGUA o primer bany de l'any.
01/01/2017 a la Platja de Sant Feliu de Guíxols.
A la 1 del migdia. Clima: Sol.Temp Aigua: 15º.
Organitza: A.C.Xaloc i C.E.Montclar.


Un TOTS A L'AIGUA sempre divertit i molt popular.Diuen que el primer bany de l'any et purifica per dins i per fora..... No cal que ho juris!!!   Per fora mil agulles et deixen la pell ben eriçada, i per dins et quedes com nou de les contraccions que tens amb l'entrada a l'aigua de mar.Sigui com sigui, aquest "fresc" primer bany, si més no, és ideal per encarar els anhels d'un nou any.Aquest bany com a la vida ens dóna una sensació de deixar enrere el que no necessites i començar l'any net, polit i amb molta alegria i energia.


  
Sigueu i Feu Feliços.... Feliç 2017. 
Salut, Feina i Gràcies per Llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada