LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 22 de gener de 2017

3-S. 3 -SANTUARIS. 21/01/2017.

Ruta: 3 Santuaris. Cabrera - El Far - La Salut.
Kms: 58 K i 3.050+. Circular.
Corredo@rs: 20.
Dissenyat per: J. Artigas.

 

Una crònica detallada de la 3S.... No la faré... Doncs, i crec que parlo en nom de tots els que hi érem, ens ha quedat gravada al disc dur i per sempre.

Les lleis de la Muntanya, la natura i el clima ens han dit que avui no tocava. Tot i estar preparats per afrontar el fred, la boira, el vent i la neu, avui no tocava.

Hem posat el Seny necesari per decidir no continuar, fent el 1 Santuari. .... La muntanya no es mou i nosaltres hi podem tornar.La 3-S  ha sigut una experiència de vida molt enriquidora. Aprenent, repeteixo, aprenent d'aquesta Universitat anomenada Muntanya

De la 3-S em  quedo amb:
Un paisatge captivador, imatges d'una natura plena de llum enmig de la boira.L'aigua, la neu, el fred cristal·lí entrant i profanant primer la pell i després els ossos.

Un Mas enmig d'un bosc nevat, la mestressa i la miraculosa escalfor d'una estufa antiga. 


Les persones que conec i he conegut a la 3-S. No puc estar més orgullós i afortunat de vosaltres, doncs, s'ha superat un llistó molt alt amb molta energia, valentia i un impecable treball d'equip. Grans Persones.Les relacions que establim al voltant d'una taula en acabar el Trail.Gràcies Laura i Josep per convidar-nos a la 3-S. Espero amb ganes poder fer el circuit sencer, amb el permís de la muntanya, la dona i la salut.


Salut, Feina i Gràcies per Llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada