TRANSPYRENEA 2016. JORDI COSTA I DANI RODRIGUEZ. 07/08/2016

Transpyrenea 2016. GR10.
Km: 866. Desnivell +: 55.000.
Dies: 19 Juliol al 5 d'Agost del 2016.
Rando Course.

Post dedicat a dos aventurers que conec:
En Jordi Costa i en Dani Rodriguez.
FINISHERS de la Transpyrenea 2016.



Una Carrera d'Aventura.

866 km a peu pels Pirineus.... Qualsevol caminador, corredor de muntanya que ens atrevim  a fer  alguna ultra trail o cursa de resistència, ens posem les mans al cap quan veiem aquests números.

I quan veiem que algú que és proper a tu, ho ha aconseguit, és tot un orgull i es mereix tots els nostres respectes.



El somni de creuar els Pirineus d'Est a Oest, de la Mediterrània a l'Atlàntic és una travessa que es pot fer per lliure amb uns coneixements sobre orientació amb mapes o gps, i es clar, estar preparat física i psicològic per afrontar aquest somni.


Però fer-ho amb "Mode" Ultra Cursa, amb uns temps de tall i un límit per acabar de 400 hores. Amb "la casa a sobre", una motxilla de 10Kg i amb 262 corred@rs / somiadors / aventurers en una línia de sortida....

De ben segur que és la primera vegada que s'ha fet una ultra trail a peu d'aquestes "brutals dimensions"  i potser sigui  la més llarga d'Europa. I la culpa de tot això la té un senyor que es diu Cyril Fondeville.



El  divendres dia 5 d’agost finalitzava la 1a ed de la Transpyrenea, 262 corred@rs varen sortir de Le Perthus i un total de 78 varen creuar l'arc d'arribada a Hendaia.

En Jordi i en Dani varen trigar 16 dies i 7 hores. Tota una veritable experiència de vida.

En Jordi ens diu:

Com us podeu imaginar sóc inmensament feliç per l'aventura que he viscut conjuntament des de el km1 fins el km866 amb el meu nou "germà de les muntanyes" en Dani Rodriguez. Ens hem compenetrat a la perfecció, ha estat increíble com tot i les incomoditats, el mal temps, els km,s , desnivell, esgotament, falta de son , gana, etc.. no hem tingut cap problema per posar-nos d'acord en l'estratègia a seguir.........

La imatge més "ben parida" de la cursa

En Dani ens diu:

Tant en Jordi com jo teniem clar que la clau seria una bona estratègia: cuidar els peus, una bona hidratació i dormir entre 4 i 6 hores diàries. La Transpyrenea té uns paisatges impresionants, on vam gaudir de boires i postes de sol increibles........

Acabar dient que a la Transpyrenea hi ha moltes coses a millorar, de ben segur que si.... És el que tenen les primeres vegades, que ningú sap com anirà.

S'ha de tenir en compte que organitzar una carrera  d'aquest tipus no és senzill i crec que s'ha d'entendre i apreciar la dedicació i entusiasme dels organitzadors, perquè uns quants puguin estar disfrutant com mai dels Pirineus.

Ara a prendre nota per a properes edicions.



MOLTES FELICITATS JORDI I DANI des d'aquest petit espai. 
I com no, fer extensiu i em trec el barret per a T@TS els val@nts / inconscients que vàreu tenir el valor de fer el primer pas a Le Perthus... En especial a la Bea Martos... com ella diu: 
Un Petunarru!!!! 

Més info al Facebook: 
* Jordi Costa a la Transpyrenea  
* La Transpyrenea

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.