LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 11 d’abril de 2016

COLLSACABRA. SLOWRUN. 10/04/2016.

Susqueda - St.Joan de Fabregues - El Far - St.Marti Sacalm- Susqueda.
Kms: 40,8. Desnivell + : 1.453. Desnivell- : 1.470.
Temps Mov: 7:17. Temps Aturat: 1:21 (Dinar).
Slowrun. Cako.


Tornem al Paradís amb la Carme i l'Enric, una raça de gent aventurera que s'adapten amb facilitat a terrenys de boscos salvatges, abruptes i d'una bellesa superior per a les retines, com és el Collsacabra més oriental.


"Ya es primavera en el Corte Ingles". Com diu l'anunci de la tele...T'adones que ja és primavera, pel clima més càlid,  per les hores de llum de dia , per la factura del gas,  pel pol·len,  pels atxims!!, per les flors.....I per l'esplendor de la natura que ens ofereix aquest Paradís d'aigua.


Ens hem calçat les vambes més gastades però encara amb ganes de fer Kms. Hem carregat la motxilla amb 2 litres d'aigua, 3 entrepans, drogues varies i el més important......Hem anat a intentar disfrutar al màxim de tot amb molt poc.

FOTOS CLICA AQUÍ.


La Ruta: 
Amb la pretensió de fer uns 20 Kilometrets al final hi han sortit uns 40 K. Això va així, surts i si t'ho passes bé, no saps mai quant tornés a casa.


Sortim de la pressa de Susqueda i pel bosc de la Grevolosa anem fins al preciós Mas Puig de Rajols. Parada per esmorzar.

Ens enfilem sempre per camí de carro o pista amb un  tram d'asfalt fins a St. Joan de Fàbregues pel Pla del Pendís. Visita al popular Salt de Sallent.Carenem pels prats damunt dels penya-segats de la Cinglera fins al Far.

Baixem cap a St. Martí Sacalm per corriols. Parada per dinar sota la imponent proa d'un Titànic, el Far.
Desfem el camí fins a Susqueda per un verge i deliciós corriolet. Felicitat absoluta.
Ruta circular ideal per a Trailrun, Slowrun o Cako.Més detalls al Wikiloc.

Powered by Wikiloc

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada