LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 14 de febrer de 2016

MATAGALLS, LES AGUDES I TURO DE L'HOME. MONTSENY. 12+1/02/2016.

Matagalls- Les Agudes- Turó de l'Home.
Kms: 25. Temps Total: 6:20h.
Desnivell+ : 1.409. Desnivell- : 2.037.
Clima: 5º i 20º. Fort vent als cims.

El Montseny és un tresor que passa desapercebut per a molts, fins i tot és desconegut.... potser perquè el tenim massa a prop.


Torno al Montseny, aquesta vegada convidat a fer un entrenament curt a peu, al costat de tres "dinosaures" i experts en llarga distància; l'Ultraquim, en Lluís Tuneu i l'Andreu.

Explicar i descriure amb detall la bellesa natural que atresora aquest massís prelitoral... no en sabria prou, ho deixo en els dits d'escriptors de "ploma fàcil" i més entenedors. Però sí que diré que el Montseny és un extens territori que guarda un líquid molt preuat, l'aigua, amb tres vigilants altius, amb tres sentinelles, tres punts que queden enfarinats de neu amb el rigor de l'hivern... El Matagalls, Les Agudes i el Turó de l'Home.
Separat el primer dels dos últims i enllaçats aquests dos últims per una sinuosa línia de roques. Tres cims que es vigilen i des dels quals ens regalen unes vistes sorprenents i ens delecten amb tanta amplitud visual cap a totes bandes.


Full de Ruta:
Collformic- Matagalls:
Les 7:30 del matí. Sortim des d'un dels punts on s'inicien moltes excursions i marxes, Collformic. Ens acompanya la boira i un fort vent humit que fa pujar la sensació de fred. Assolim el Matagalls 1.697 m amb un fred que pela i envoltats de boira.  Matagalls- Les Agudes: 
Baixem cap a Coll Pregon i Sant Marçal, resseguim el recorregut de la famosa Travessa del Montseny.
Passem per la Font de la Teula i ens enfilem en fort pendent fins a Les Agudes 1.706 m. Som rebuts per uns experts escaladors de muntanyes, les cabres salvatges.

FOTOS Clica Aquí.Les Agudes- Turó de l'Home- Montseny:
Anem carenant sense dificultat fins al Turó de l'Home 1.706 m. Un cim fàcil i molt agraït.
La boira ens deixa i la temperatura va pujant. Encarem la llarga baixada fins al poble del Montseny.
Deixo aquí els meus amics de ruta. Una matinal de dissabte amb 25 Km ja esta bé pels qui tenim família i hem de cuidar aquell equilibri vital. 
En Quim, l'Andreu i en Tuneu arribaran fins a Collformic fent un total de 38K.El Millor: 
Sens dubte, compartir Kms, conversa i rialles amb uns grans amics.
Gaudir d'una ruta de mitja muntanya, fent tres cims dels més bonics i altius de Catalunya. 

TRACK WIKILOC: 

Powered by Wikiloc


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada