MARXA DE BONMATÍ. TRAIL. CRÒNICA, FOTOS I TRACK. 28/02/2016.

5a Trail: 32 Km. Carme, Dorsal: 99. Pere, Dorsal: 100.
Desnivell + 1298... - 1336.
Temps Mov: 5:07 h. Temps Total: 5:22h.
29a Marxa Popular de 10, 15 i 20 K. Total Inscrits : 700.
Dia: 28/02/2016. Lloc: Bonmatí. Organitza: Associació Anar-hi Anant.



Un any més, tot i que no estava previst, vet aquí que el destí ens trasllada a disfrutar d'un bon matí a Bonmatí.
Assaborim un trail de muntanya sense presses, gaudint dels amics, dels moments, del bosc i la seva extraordinària humitat, de més amics, del caliu dels voluntar@s, del fang, de córrer.... D'anar-hi-anant.

Amb un cel ennuvolat i després de ploure tota la nit amb intensitat, que benvinguda sigui, els organitzadors pacten una treva amb la pluja..... Això sí deixant un circuit amb una catifa de fang al més pur estil Zegama - Aizkorri.... No cal anar al País Basc... Aquí, al costat de casa, a Bonmatí.



La Cursa / Sensacions:
La descripció detallada de la ruta, ja hi ha el Wiki. Però si que em quedo amb:

* El simple acte de tots els corredors i caminadors d'estar a la línia de sortida. Un acte impulsiu, valent i agosarat per a uns, transcendental per a d'altres... Viure moments en grup, en família tot prenent un significat superior.


*Es curiós, veure en un Trail de poble a veritables màquines de travessar muntanyes del món ultratrail.
Amb  la presència d'uns quants corred@rs salvatges i d'una qualitat extrema, que moltes vegades han portat el cos i la ment al límit, fent curses arreu del món com: UTMB, Petit Trotte a Lèon UTMB, Grand Raid des Pyrennes, Emmonas, Tor des Geants, UT Valls d'Aneu, BUFF EPIC, Spine Ultra, Sables...... Impressionant el "cache" d'avui a Bonmatí , i un privilegiat de coneix-els a tots.


*La Carme, que ha tirat endavant una cursa amb un parell de "Huevvs". Amb el motor que li falta un canvi de bugies, una posada a punt, més rodatge.... ha sigut "la centraleta", el cap qui ha fet moure el xassís avui.

*Un circuit amb una primera part plena de corriols enfangats i deliciosos, i una segona part més corredora i pistera.


El Millor: 
* Sens dubte segellar la cursa amb el ritual d'una cervesa al voltant d'una taula amb la Maga, la Berta, la Carme, en Jordi Caselles, en Mikel. 


* Compartir rialles i paraules amb molts amics, Fina, Sussana, Jordi P, Joan P, Joan R, Angel,  Pere Maso, Ramon P, Jordi Xaus, Gerard Freixes, Oriol "Tigre", Mikel Silva, Pere, Vilatge, Jordissss.... No voldria deixar-me ningú, a TOTS!!

*Un any més FELICITATS Jordi, Llorenç, equip i VOLUNTARI@S. Moltes Felicitats Amics i Poble de Bonmatí!! Gràcies per convidar-nos a descobrir casa vostra.
 
TRACK WIKILOC:

Powered by Wikiloc

 Salut, Feina i gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.