ST. SILVESTRE 2015 I TOTS A L'AIGUA 2016. A ST. FELIU DE GUÍXOLS. FOTOS. 01/01/2016.

Endrecem l'últim dia de l'any amb els peus a terra a la St. Silvestre Ganxona 2015, i en comencem un de nou amb els peus al mar a  Tots a l'Aigua 2016, en un dels racons més bonics de la Costa Brava, a St. Feliu de Guíxols.


Deixem un any intens i extens que ha passat molt ràpid..... I encarem tres-cents seixanta-cinc dies en que poden passar moltes coses desitjades o no, previstes o imprevistes, lògiques o no, somiades o reals. En qualsevol cas hem d'estar preparats pel pitjor i disfrutar al màxim quan ens passi el millor.

ÚLTIM DIA 2015 A:
SANT SILVESTRE GANXONA. 8a ediciò.
Organitza: Club Aquatic Xaloc.
Circuits: 4,4 Kms i  8,8 Kms.

Matxacuca Team

8 anys d'una cursa que he vist néixer i créixer, amb una participació de més de 200 corred@rs. Res a veure amb els 20 corred@rs de la primera ediciò, una cursa que va creixent any rere any.


Amb dos circuits, un de 4,4 k i un de 8,8 k, molt planers, per fer-ho ràpid si es vol o caminant i sense presses. Gaudint de les ultimes hores d'una nit màgica i fent el que ens agrada arran de mar.


Amb una bona temperatura, fem costat a l'amic Ultraquim en l'últim dia del seu repte personal de fer 10 Km cada dia durant un any, el No Puc Parar.


                                                            ________________
  
PRIMER DIA 2016 A:
TOTS A L'AIGUA o primer bany de l'any.
01/01/2016 a la Platja de Sant Feliu de Guíxols.
A la 1 del migdia. Dia ennuvolat.
Organitza: A.C.Xaloc i C.E.Montclar.


Un TOTS A L'AIGUA molt divertit i participatiu.  Fem poble, fem salut, fem..... i agafem un bon costipat. tot un espectacle. Ganxons i gent forana cridant al mateix temps, mentre la pell se'ns tersa just l'instant abans d'entrar a l'aigua salada.


Un bany fresc abans de dinar, amb les restes de sal a la pell, ideal per encarar els anhels d'un nou any. Aquest bany com a la vida ens dóna una sensació de deixar enrere el que no necessites i començar l'any amb molta alegria, si més no, ben espavilat!!.


Sigeu i feu feliços.... Feliç 2016!!
Salut, Feina i Gràcies per llegir.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.