LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimecres, 30 de desembre de 2015

FELIÇ 2016. 30/12/2015.

                      
              F    E    L    I     Ç           2   0   1   6

 


LA CARME I EL QUE ESCRIU:
US DESITJEM MOLTA SALUT I GANES DE VIURE PER FER REALITAT MOLTS SOMNIS.... I QUE NO US PASSI COM A AQUESTA PARELLA DE LA FOTO....LA NOIA AMB LA MOTO GROSSA I EL NOI AMB LA MOTO D'EN "PETERPAN"..... COI DE DONES!!

El temps no s'atura. Anem  sumant anys d'expèriencies i restant també.
Últimes hores de l'any que ens conviden a reviure els moments d'un 2015 ple de satisfaccions, de patiments, de frustacions, de pactar amb en "Lucifer" una altra vegada i de somnis fets realitat.

Buenu!! No faré un recull de frases fetes d'aquells escriptors famosos que tots coneixem, i que no porten enlloc. Ni un resum de l'any, doncs, el que havíem de fer,  ja està fet.
Pel 2016..... Que tinguem bona SALUT, el pilar principal per mantenir el cos, la ment i l'esperit en bona forma i per sentir-nos els "reis del mambo"... La  resta, són "osties en vinagre".
Tot i tenir un motor vell, hem de tenir la "xispa" de la bugia ben encesa i el dipòsit de gasolina sempre ple, per arribar ben lluny.
Com diuen:  A viure la teva vida, és un repte, es teva.....FELIÇ 2016..... i que no pari aquesta fàbrica de somnis que tots portem a dins. 

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

2 comentaris: