LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dissabte, 26 de desembre de 2015

CURSA DE ST. ESTEVE A LLAGOSTERA. FOTOS. 26/12/2015

Dia: 26/12/2015. Lloc: LLagostera. 36a Edició.
Recorreguts: 10 Km i 5 Km. Caminant o corrent.
Dorsal: 1120. Temps: 51:12h.
Inscrits: 1.340.
Preu: 7 eu.

Desprès del dia de Nadal i fer "Les Vinyes de Nadal", ve St. Esteve, família....... canelons, gambes, pollastre, ànec, torrons, cava, més cava.....A Llagostera tenen una fórmula màgica que ens ajuda a cremar aquest "Regne de Bacus". 


Des de fa 36 anys ens ofereixen la possibilitat de fer 10 o 5 Km per a corred@rs amateurs, pels qui s'atreveixen per primer cop i per a famílies senceres tot gaudint d'una bona caminada.Aquest any, sigui per una temperatura que ha pujat fins als 20°, sigui perquè això de córrer està de moda, sigui pel que sigui... Hem estat 1.450 participants,  un record absolut, i sens dubte tot un èxit.
El seu èxit és degut a l'essència d'un ambient molt natural, familiar i sa.


Amb en Lluís, un dels "Grans"

El Millor: 
El retrobament amb molts amics amants dels esports a peu i a l'aire lliure.
La Maria, la meva filla fent la de 5K.
Les bones sensacions en una cursa que et surten els canelons per dalt. 

Felicitar a l'equip de voluntar@s que ens han regalat una part del seu temps, perquè més d'un miler de persones gaudissim d'una matinal fent esport a Llagostera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada