MARATÓ DE L'ARDENYA 2015. PROPOSTA PEL 05/12/2015.

Proposta: Marató de L'Ardenya. 6a edició.
Lloc: Sta Cristina d'Aro. Massís de L'Ardenya.
Dia: 5 de desembre de 2015.
Distàncies:  10K, 21K, 42K, 63K.


Diuen que quan es va acabant l'any, s'acaba la "temporada" d'entrenaments i curses en això de córrer per muntanya........
Senyores i Senyors Corred@rs, això no t'ho creus ni tu.... Això no és el futbol. Aquí NO hi ha "temporada". Aquí tothom entrena, corre, camina i competeix cada dia, cada setmana i cada mes de l'any, fins a l'infinit i més enllà... Només una lesió o la nostra parella (home o dona) ens pot fer perillar la "temporada". Per tant hem de fer-hi un cop d'ull a l'última de l'any.

A la Marató de l'Ardenya no li cal propaganda. Però per si algú encara té dubtes per apuntar-se a una autèntica aventura, us deixo la proposta.
Amb els circuits estrella de 42 K i 63 K s'ha situat al punt de mira de molts corred@rs nacionals. Essent la marató o ultra d'hivern escollida per excel.lència.

Epp!!.... "Cuidado" Dues "Ardenyeres" (corredores de l'Ardenya)

A r d e n y a  és  una serralada amb el carisma d'aquests petits "castells" rocallosos de formes capricioses i que es desplomen sobre el mar. Un privilegi  que tením uns quants de poder gaudir sovint de l'A r d e n y a.

La MdA ens ofereix la possibilitat  de triar 4 curses de diferents recorreguts:

10Km: Sortida 10:30h. Temps per acabar 2h. Avituallaments 1.

21 Km  Mitja Marató: Sortida 10:00h. Temps per acabar 4h. Avituallaments 2.  Per a corredors explosius i exigents. 

42 KM Marató de Muntanya: Sortida 9:00h. Temps per acabar 8h. Avituallaments 4. Temps de Tall 1. Per a corredors  que col·leccionen aquesta mítica distància.



65 KM Ultra-Marató o Marató i Mitja: Semi autosuficiència. Sortida 7:00h.Temps per acabar 12h. Avituallaments 6. Temps de Tall 2. Pels més atrevits i que busquen aquell punt de superació personal.
Més info i inscripcions al web:  Marató de l'Ardenya.

Més coses de la  42K i 63 K: 
* Hi ha samarreta Finisher..... wuayyy!!! 

* Puntuen per a la Ultra Trail Mont Blanc. Amb 1 punt la de 42 K i 2 punts la de 63 K.

* A més la de 63K és una cursa d'Ultra Resistència o Ultra Trail, amb 6 avituallaments. *A última hora s'ha decidit que hi haurá aigua i sólid per a totes les curses*

FOTOS DE CORRED@RS 63 K DEL 2014:



A TENIR EN COMPTE:
* Ens auto-obligarem a portar a sobre el  menjar, beure i material mínim obligatori per afrontar una cursa d'aquesta mena. 

* Especial  atenció als temps de tall. Hem de saber valorar.

* Més corriols..... Més temps.

* Recorregut marcat amb cintes, i pre-marcat amb punts blaus, (per si desapareixen cintes).

* Cal dosificar-nos per a no estrellar-nos contra una paret.
Es pot córrer i molt.... Però compte que la cursa és transforma en qualsevol moment, amb desnivells curts però importants. Descobrireu l'Ardenya més bella però més salvatge. Dolç i salat. Mar i Muntanya.



VIDEO D'EN JUAN CARLOS. MARATÓ ARDENYA  2014:

QUE??.... JA HO TENIU MÉS CLAR?? INSCRIPCIONS WEB DE LA CURSA.

* Molta Sort als corredors que participareu a la Marató de l'Ardenya, tant si esteu inscrits a la de 10 K, la de 20 K, la de 42 K o la de 63 K, i sobretot que el principal objectiu sigui córrer i passar-ho bé tot gaudint i potser patint en un entorn impressionant.

Amb la Carme ens hi veiem el 5.... Com a voluntaris i col.alaboradors o bé com a corr...... Encara li estem donant voltes... Ens hi VEIEM !!!! 
Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.