LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 9 d’agost de 2015

VOLTA PER L'EMPORDANET. PETIT TRAIL. 02/08/2015.

Trail per L'Empordanet.
Distància: 40K.
Temperatura: 38º. Molta humitat.


L'excusa per no sortir a córrer o fer qualsevol activitat sempre hi és. Costa molt aixecar-se per sortir de bon matí, fins i tot abans que surti el sol. Però quan et deixes portar per conèixer el territori trail d'un amic, al final per petit que sigui l'objectiu, el premi sempre és molt més gran.
Ens deixem portar per l'amic Andreu per descobrir L'Empordanet.

FOTOS: Full de Ruta:
El triangle de L'Empordanet entre Palafrugell, Pals i Cap de Begur, és una zona aparentment plana, però hi ha un petit "cim" que destaca i és ben visible.... El Quermany.
Aquesta és una ruta trail al costat de casa que combina trams de pista, corriols, asfalt i camins de carro.
Sortim de Palafrugell cap a Regencós per pista, encarem el Quermany de 221 mts i un petit gran mirador del Baix Empordà. Baixem cap a la peculiar masia de Can Pou de Ses Garites.
Per les "Muntanyes de Begur" arribem a Begur.

Fem trams de la famosa marxa "Puja i Baixa de Begur 2015" per anar a buscar el mar tot passant per Sa Riera i Aiguafreda. Realment un tram preciós ple de corriols i molt trencacames.
Tornem a Begur i per l'interior a Tamariu. Tanquem el cercle arribant a Palafrugell. 

TRACK WIKILLOC 
(El track no esta net)


Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada