LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 21 de juny de 2015

PUJADA A LA SALUT. CRÒNICA I FOTOS. 21/06/2015.

Cursa: Pujada a la Salut. Edició: 41.
Orgnitza: Ajt de St Feliu de Pallerols i C.A. Pescallunes.
Dia i Lloc: 21 de Juny 2015. St. Feliu de Pallerols.
Kms: 3.Desnivell: 552.


L'oportunitat de gaudir durant 33 minuts de pujada al més pur estil trail. De "disfrutar" d'un referent en curses de muntanya a Catalunya. De fruir d'una pujada curta però intensa. De passar-ho bé amb els amics fent el que més ens agrada..... I si a més les noies fan podi, la felicitat és absoluta... El seu nom: Pujada a la Salut 2015. 
Del Matxacuca: Carme: 3a Veterana.Tània:1a Veterana. Maga: 2a Senior. Lidia: 1a Senior. Arnau: 1er de la seva categoria. I el que escriu: 8e de 17 "veteranus". 33:36.


La Pujada i Sensacions: 
La sortida és el més espectacular, tal com si fossim aquells cotxes "dragsters" americans.
Sortim cronometrats i de dos en dos en un espai de 30 segons a partir de les 8h del matí. Tens un dorsal que per rigurós ordre d'inscripció esta apuntat l'hora i minut en que surts. Quan arribes a dalt, a la Salut es tanca el crono.


La pujada cadascú la fem com podem, intentem agafar un ritme que no podem controlar.
Fins a creuar la carretera i la font anem amb el motor revolucionat.


De seguida ens trobem amb els rètols de "camí curt" o "Llarg", els que volem arribar més aviat, o sia, els "burros" agafem el camí curt. Ara si, a quatre grapes li donem un plus al motor, no tenim edat per a aquestes estripades... però arribem a dalt amb dignitat i rebentats.... Pura Vida.

El millor: La matinal  i cervesa compartida  amb els amics la Lidia, Tània, Carme, Maga, Miquel, Albert, Arnau, Jaume, Toni, Xevi...


Felicitats  a organització i voluntaris. Pel festival de copes que doneu a tantes categories.
Gràcies per l'entrepà, la samarreta i l'ambient familiar.

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada