U T LES FONTS DE XERTA. FOTOS D'EN JPRIX. 6, 7i 8 /03/2015.

UT Fonts de Xerta.5a edició.
Dia: 6,7 i 8  Març 2015.
120 Km. 6.000+. Tres dies. 


Quan encetem l'any esportiu sempre donem un cop d'ull a les cròniques de les primeres ultres. I cada any Xerta podríem dir que s'endú els tres podis. 
Podi a la millor ultra i ultra per etapes.
Podi a la millor organització, voluntar@s i implicació de tot el poble.
Podi pel recorregut implacable i l'excel·lent ambient dels corred@rs.


Que té Xerta que deixa tan captivats als corred@rs que hi participen?
Tot i tenir 120 kms repartits en tres dies gens fàcils de fer, la gent repeteix amb moltes i moltes ganes. Alguns diuen que és una experiència de vida difícil d'explicar, d'altres diuen que el caliu humà i familiar no existeix enlloc més, d'altres per en Karim.....

Els amics d'Ultra Muntanya i amb qui organitzem la U T ARDENYA 3 TRAILS (curiosament una ultra de 3 dies), l'Eva Corral, en Jordi Costa "Jprix" i Carles Brusi han estat a la UT les Fonts de Xerta 2015, i ja fa una colla d'anys que hi van.... l'any que ve hi tornen.
Parlar de Xerta amb en Jordi, és veure brillar la seva mirada, és transmetre humilitat i agraïment, és sentir-se afortunat i orgullós d'haver-hi participat.

US DEIXO LES FOTOS DE L'EVA I EN JORDI A LA UT FONTS DE XERTA 2015:
Gràcies per compartir parella!!



ALGUNES CRÒNIQUES AMIGUES DE UT FONTS DE XERTA 2015:





Amb el permís d'en Salvador del bloc Semprecorrent, us deixo la introducció de la seva crònica: 
Perdoneu-me les paraules, però em surten del cor: “Ostia Santa! Qui us va arribar a parir! Que grans que arribeu a ser tots plegats!
Dono les gràcies una vegada i un altra als voluntaris per l’excel·lent tracte i em diuen: “No! No! Gràcies a vosaltres per venir!” Els dic que cada any són més grans i em diuen: “Nosaltres no fem res, vosaltres sí que sou grans!”. Els dic que fa molts dies que estic esperant aquest moment i em diuen: “Nosaltres sí que fa dies que us estem esperant!” Per favor, però amb aquestes paraules com vols que no tornem?

Salut, Feina i Gràcies per la Visita.

Comentaris

  1. "Sou la hòstia!!!!, vaig cridar en veu alta, com voleu que no tornem!!!!uiiiii, perdo". Això és el que va sortir de la meva boca a l'avituallament de la Font Nova, mentre feia un glop de cervesa ben fresca i hem fotia un tall de pernil salat. Els voluntaris de l'avituallament reien, molts ja hem coneixen de fet ja fa quatre anys que hi vaig, i sempre dic que ja ni ha prou, perquè no sóc de repetir curses, però sempre estic de nou a Xerta. I cada cop amb més amics, que un cop els he explicat les excel·lencies de l'ut LES FONTS, no es poden resistir a la temptació, i aleshores ja estan atrapats.

    Per mi, i crec que per molts és una cursa molt especial, ja que en Karim i tots els organitzadors i voluntaris et fan sentir com a casa, et cuiden i mimen com un nen petit. Per molts pocs diners tenim tres curses, tenim menjar dels tres dies, tenir per dormir, tenim bossa de corredor, amb samarreta personalitzada amb el nom, tenim armilla finisher, i tenim, i tenim, i tenim...

    Com he dit al principi, sou la Hòstia!!

    Llarga vida a l'ut LES FONTS!!!!

    Jprix

    ResponElimina
  2. Carai Jordi, les teves paraules conviden a apuntar-se l'any que ve

    Realment una cursa molt especial

    I......Tu si que ets la HOSTIA!!!!

    Una abraçada Jprix !!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.