RUN 4 CÀNCER. 01/02/2015.

Run4Càncer: Curses.
Dia i hora: 01/02/2015. A les 10 h.
Lloc: Salt, Palafrugell, La Jonquera, Banyoles, Olot, Planoles, Tossa de Mar.
Distàncies: 5Km i 10Km.Amb marcatge i AV.
Organitzat: Oncolliga Girona.

Ha nascut la Run4càncer, una cursa solidària que s'ha fet de manera simultània a 7 poblacions de la província de Girona, per ajudar a recaptar fons pel malalt de càncer i els seus familiars. Un servidor hi ha participat aportant aquell granet de sorra solidari fent la Run4càncer a Palafrugell.

Impressiona veure la quantitat de persones sensibilitzades per aquesta iniciativa, doncs, almenys a Palafrugell hi ha hagut "overbooking" de participants. 

Oncolliga i les persones que han creat aquesta iniciativa ens han sabut connectar gràcies a la solidaritat, amb una mena de gent extraordinària que el seu repte és viure el dia a dia i lluitar avui..... per millorar el de demà.

Estic totalment sensibilitzat amb la iniciativa doncs pateixo una  osteoporosi, vull dir que conec  en primera persona el "repte" de pujar cada esglaó de l'entrada a l'hospital amb la sensació de baixar cada esglaó cap a l'entrada del "pou"... conec el "repte" de la por darrera una porta del despatx d'hospital per saber uns resultats.... conec el "repte" dels passadissos, els boxes la loteria de la incertesa amb molts ulls aliens.... conec les analítiques, l'endoscòpia, la colonoscòpia i les "p tes" proves que acaben en ...pia o ..fia.

La Cursa i el millor:
Amb el "xassís" avariat m'he atrevit a fer la cursa de 5Km caminant amb la companyia de la Xell.
Compartir matinal amb unes noies "SUPERGUAPPES", un plaer Carmen, Eva, Magali, Raquel, Xell i un noi no tant "GUAPPO"... l' Andreu.
Gaudir d'un recorregut planer i apte per a tothom per l'entorn de Palafrugell.

MOLTES FELICITATS Eva, Carmen i Xell per la vostra primera cursa.
MOLTES FELICITATS organització i voluntaris que sé que heu estat molts


Va pels malalts de càncer i familiars: Una amiga sempre diu....."No es pot deixar escapar cap oportunitat per petita que sigui per lluitar, doncs esteu/estem plens de vida".
I com sempre dic, del que si estic convençut és de lluitar per a totes les coses bones que han de passar.
Tenen tot el meu suport, afecte.... aquelles persones qui com jo pateixen  una malaltia, anomenades del segle XX o XXI. Tant de bo aquestes quatre ratlles us ajudin en moments de feblessa.

Vinyeta del Blog amic 72 Kilos: COMPAÑERA.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Cert és bon amic Pere que quan toquem de molt a prop qualsevol malaltia, ens convertim en observadors d'altres situacions que esdevenen més patiments. Cert. I les proves... també. Jo convisc amb la malaltia del pare que es pot anar "portant", doncs som molt conscients que el seu estat és d'anar fent i fins i tot esperant fins que la natura digui prou si no surgeix el miracle. Llavors ens adonem que lo nostre és petit... al veure tant frontalment un càncer, sense esmenar els de Sant Joan de Déu quan hi anem i observem que es toca profundament, que és una lluita contra una dura malaltia i esperes esdevingui també el cop de sort per seguir veient la llum de vida. Felicitats per córrer la cursa!! Un petonàs!

    ResponElimina
  2. Mònica espero que el teu pare vagi millorant..de veritat
    Molts força i ànims pels dos i família
    De ben segur que la teva energia és la millor arma per lluitar
    Una abraçada forta amiga Mònica i a veure si coincidim en alguna aquest any
    Gràcies pel comentari Valkyria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.