24 HORES A MUNTANYA D'OLOT. 2 ETAPES. FOTOS I CRÒNICA.7 i 8/02/2015.

33 edició. Dies 7 i 8 de Gener de 2014.
24 hores Caminant per muntanya en 6 etapes. Fem les 2 últimes etapes.
Kms: 31. (2 etp). Temps Mov: 7:51. Temps Aturat: 2:57. Total: 10:47 (a ritme dels guies).
Desnivell: 1.426 +. Temperatura: 10º i -3º.
Organitza: Centre Excursionista d'Olot i la complicitat dels centres excursionistes i amics de l'entorn per on passa la marxa.


Després d'un dia de treball i el sopar del club Matxacuca...... conduïm per una carretera glaçada. Són les 3.00 de la nit i un autocar ens espera a Tortellà 
Coincidint amb el primer cap de setmana de lluna plena de l'any, ens apuntem a fer les dues últims etapes de les 24 h d'Olot. Busquem l'entrenament de nit, intentar mantenir el cos despert, guanyar a la son tot caminant pel mig del bosc.


Les 24 hores a muntanya d'Olot és un circuit per etapes a peu d'uns 70Kms a realitzar en 24 hores, i a on pots triar de fer una, dues, tres.... o totes les etapes, essent especialment dur per a cadascú tant si aconsegueixes completar una etapa, o com si les fas totes.
La duressa.... No pots córrer, no pots anar al teu ritme, s'han de seguir uns guies, no pots avançar els guies, hi ha llargues parades i reagrupaments constants, no hi ha pressa....pots parar boig.

Recorregut:   
1a etapa. Tortellà- Beuda. 11K. 2a etapa: Beuda- Lladó. 12 K. 
3a etapa: Lladó- Terrades. 12 K. 4a etapa: Terrades- St. llorenç de la Muga. 8 K.

* 5a etapa: St. Llorenç - Albanyà. 12,5 K.
4:10 h. St. Llorenç, ens afegim al grup que fan les 24 hores. Sorprès de veure molta gent que fan totes les etapes. Cares conegudes de l'ultra distància, col·leccionistes de marxes, devoradors de Kms i molts amics. Etapa curta i freda, que l'anem fent tot xerrant i rient amb el caliu dels amics mentre neix el dia.

* 6a etapa: Albanyà- Tortellà. 18 K. 
8:20 h. Albanyà. Última etapa, s'ha afegit molta gent tot i ser la més llarga. Sense complicacions fins al punt d'avituallament,  molt complet.
Les parades i els reagrupaments són més llargs,  hi ha qui s'ha torçat el turmell, hi ha qui va tocat dels genolls, hi ha qui no pot seguir el ritme, uns ens perden.... Els guies se'ls hi ha girat feina. Les 24 hores es convertiran en  25 hores i mitja.

Amb en "JR de Dallas"?....No, en "J.C d'Olot"

La Carme i el que escriu només fem dues etapes i ens adaptem a tot i més.... però pels que porten 22 hores a les cames, aquestes situacions s'han de saber afrontar.
Assaborim l'etapa compartint camí a estones amb la Mª Carme i Lluís Tuneu, l'Ultaquim (que surt al Punt diari), en Pere Masó el "Mestre" de la Garrotxa, en Ramon Pou, en J.C, en Lluís ....

FOTOS: 


El millor: Escoltar,  diàlogar i fer Kms sense pressa amb persones senzilles alhora "monstres de travessar muntanyes", que no dubten en explicar les seves anècdotes i experiències de Ehumilak, 100 milles du Sud de France, Emmona, Reptes Personals, UT Mont Blanc (un grapat), Tor des Geants..... Et poses al dia a través de les seves paraules i mirant als ulls mentre enriqueixes l'amistat .... "Gallina de Pell".

Felicitar a organització per dissenyar el recorregut  i als voluntaris per ser-hi
WEB 24 HORES A MUNTANYA D'OLOT.

TRACK WIKILOC.

Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.