TURÓ DE L'HOME "TRAIL-EXPRESS". MONTSENY. 11/01/2015.

Turó de l'Home. Montseny.
Sortida i arribada: Poble de Montseny.
Kms: 19,4.  Desnivell +: 1.261. Descens - : 1.283.
Temps en Moviment: 3:40 h. Temps aturat: 27 minuts.


A l'hivern els adictes a córrer per muntanya que busquem fer entrenaments per sobre dels 2000 mts d'alçada ens trobem que la neu, el glaç, la meteo d'alta muntanya.... i anar amb vambes, moltes vegades fan impossible avançar amb seguretat i pot ser fins i tot perillós.
Per tant anem a buscar muntanyes més amables i generoses per entrenar, però amb desnivells importants.

L'impressionant, imponent i majestuós muntanyam del Montseny està de moda pels corred@rs de muntanya a l'hivern... ¿Què té?


*  Està enmig d'un triangle entre Girona - Barcelona - Vic.  Les distàncies curtes i la facilitat per accedir-hi fan que sigui un objectiu molt llaminer per a molts "Trail-Runners" i excursionistes.

* Amb tres emblemàtics cims principals,  Matagalls, Turó de l'Home i Les Agudes, podem gaudir d'uns entrenaments d'alta qualitat, amb desnivells llargs i constants. Amb alçades de 1700 mts.

* Una xarxa de camins, pistes i corriols molt ben marcats i amb moltes fonts (atenció a l'estiu, cal portar força aigua a sobre).

Full de Ruta:
Mañana, te vienes al Montseny??.... Sense saber que fer el cap de setmana, una trucada inesperada abans d'anar a dormir ens convida a conèixer una miqueta més bé.... El paradís.


Amb en Loren, l'Oscar, en Mikel i la Maga... o sia 500 cavalls de potència.... la Carme i un servidor que sumem com a molt 2 cavalls entre els dos, acceptem la invitació. Pot semblar estrany però hi ha una connexió animal, un fil imperceptible que ens connecta i ens uneix a tots plegats.
Sortim d'un petit aparcament a els afores del poble, per corriol anem planejant i guanyant alçada suaument enmig de castanyers i falgueres.


Travessem la carretera un parell de vegades fins a arribar a Fontmartina. Sorprèn la gran quantitat de senyals que ens indiquen el camí a seguir.
Després d'un tram d'asfalt, un de pista i la Font del Senglar, ens enfilem per un corriol pedregòs. De mica en mica guanyem alçada amb forts pendents tot gaudint d'uns espais més oberts.


Última pujada passant per una fageda i arribant a Coll Sesbasses per caminet de pedres. Travessem la carretera i en pocs minuts assolim el Turó de l'Home i el seu punt geòdesic de 1.706,7mts.

Tenim sort i gaudim d'un dia assolellat amb unes vistes cap a totes bandes espectaculars.
La tornada la fem desfent el camí per on hem vingut.




El millor:
Trobar-nos a molts amics, ja ho diuen... ningú entrena.... la Jenny i en Carles, Helio i companyia.....
Sens dubte gaudir d'una molt bona companyia i d'un entorn que  per ser molt proper és poc conegut per a mi.



El millor del millor:
La cervesa i conversa al voltant d'una taula.
Sortir a les 7h del matí de casa i arribar a les 2h del migdia, amb la satisfacció d'haver treballat dur amb poques hores.

TRACK WIKILOC 
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Caram! El recorregut sembla fàcil i ben marcat... Llaminer! Genial sortideta! A mi em queda més llunyà, però un cop de tren o cotxe i solventat! Yes! Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt Xulo Mónica
      Ideal per tu que no pares quieta, t'has forta!!
      Una abraçada!! Thanks pel comentari

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.