MITJA MARATÓ DE L'ALBERA. PROPOSTA PEL 18/01/2015.

Proposta: 5ena. Mitja Marató de Muntanya de l'Albera - Llançà.
Organitza: Unió Excursionista Llançanenca.  
Dia i Lloc: 18 de gener del 2015. Llançà.
Kms: 21,380 Desnivell: 1.019 +
Info i inscripcions:  WEB de la Cursa

Amb la Carme vam córrer la Mitja de l'Albera per primera vegada aquest 2014.... i no ens va agradar.... ens va encantar.


Fer una proposta de la cursa és fàcil quan estimes un territori i la seva gent, només he de deixar fluir les paraules a través dels meus dits

Gairebé molts de nosaltres a hores d'ara ja tenim l'agenda esportiva perfilada pel 2015,  doncs fins d'aquí a sis mesos ja sabem més o menys a quines curses, marxes, reptes... o com li vulguis dir, hem triat per anar a córrer, caminar o les dues coses alhora.

Però i la primera de l'any?? Què fem?? Començar amb una mitja.... a l'Albera...perquè no??
Arrencar la temporada, escoltant  el cos, formar part d'un ambient carregat d'energia, la primera festa de l'any pels corred@rs.

A més ens permet trepitjar un territori, la Serra de l'Albera, que és la porta d'entrada de la Mediterrània als Pirineus, és aquí on s'aixequen els primers contraforts més orientals. És una frontera natural que separa i agermana alhora els Íbers i els Gals. És un hàbitat de la prehistòria més antiga.

Per què fer la Mitja de l'Albera? :

* Per l'oportunitat de descobrir un entorn espectacular i privilegiat.

* Pel vent de tramuntana....de vegades el contracten. Pujar al Puig d'Esquers i deixar que una ràfega de vent del nord et recorri tot el cos mentre et moldeja l'esquena i et fa perdre fins i tot l'equilibri.

Puig d'Esquers
* Per a corred@rs que els hi agrada anar amb el crono i veure's al primer full dels resultats.

* Per als que anem a un altre ritme, els "Diesel", assaborint cada Km i si pot ser amb la conversa amiga d'altres corredors.

* Per als que ens agraden les Ultres o distàncies llargues, fer 21 Kms pot ser un bon regal per als tibials i bessons... i tranquils que no ho direm a ningú que només hem fet 21 Kms.

* Pels organitzadors i voluntaris, com diu la canço "tocats per la tramuntana".....gent que estan tant o més motivats que els corred@rs. Teniu molt bona crítica, bons comentaris i qui ha tastat la cursa en surt molt content.  No us cal gaire propaganda.

* Pel nom... A L B E R A..... és preciós !!

Sortida 2014

* I el més important, 21Kms amb un marge de temps per acabar de 6 hores, això és extraordinari doncs obre la porta a caminado@s i a corred@rs que s'atreveixen a fer una mitja de muntanya per primera vegada. 

Molta i Molta Sort als corred@rs que participareu a la Mitja Marató de l'Albera i que el principal objectiu sigui córrer o caminar i passar-ho bé tot gaudint del que fem.

Per si us ve de gust llegir més:

CRÒNICA I FOTOS DE LA MITJA MARATÓ DE L'ALBERA 2014:  Quan esculls una cursa per impuls, per motivació, per i perque no.......seguir llegint clica aquí

Buenu!! Que hem de fer ??   Ens hi apuntem o que??

A la foto, l'Arantxa i una seva amiga. Amigues corredores. Hi ha molta participació femenina a la Mitja de l'Albera.



(Aquest post s'ha fet amb 3:52h).

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. És una bona proposta Pere.
    He fet una prèvia / entrenament del recorregut, es molt maca i corredora. Fa dos anys que hi participo i repeteixo segur.
    El 18 ens veurem a la sortida "parelleta".
    Josep.

    ResponElimina
  2. Gràcies Josep !!
    Si la salut ho permet ens veiem al pati de sortida, i tant que si


    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.