MARATÓ DE L'ARDENYA. 5 Ed. PROPOSTA PEL 06 /12/2014.

Proposta: Marató de L'Ardenya. 5a edició.
Lloc: Sta Cristina d'Aro. Massís de L'Ardenya.
Dia: 6 de desembre de 2014.
Distàncies:  10K, 21K, 42K, 63K.


Acabem de fer un entrenament per l'Ardenya. Hi ha hagut molts d'aquells moments en que mentre els peus es claven a terra, la mirada es clava amb l'espectacle d'una natura salvatge que ens alimenta tots els sentits......  només em calen  dues paraules, QUINA SORT que tením uns quants de poder gaudir de l'ARDENYA.
El nom  A r d e n y a  té l'encant d'una bella audició. Una serralada amb el carisma d'aquests petits "castells" rocallosos de formes capricioses i que es desplomen sobre el mar


La Marató de l'Ardenya amb els recorreguts estrella de 42 K i 63 K s'ha situat al punt de mira de molts corred@rs amants de la muntanya. Córrer per muntanya amb la visió del mar és un bon reclam, essent la marató d'hivern escollida per excel·lencia.

La MdA ens ofereix la possibilitat  de triar 4 curses de diferents recorreguts:

10Km: Sortida 10:30h. Temps per acabar 2h. Avituallaments 1.

20 Km  Mitja Marató: Sortida 10:00h. Temps per acabar 4h. Avituallaments 2.  Per a corredors explosius i exigents.


42 KM Marató de Muntanya: Sortida 9:00h. Temps per acabar 8h. Avituallaments 4. Temps de Tall 1. Per a corredors  que col·leccionen aquesta mítica distància.

65 KM Ultra-Marató o Marató i Mitja: Autosuficiència. Sortida 7:00h.Temps per acabar 12h. Avituallaments 6 (només aigua). Temps de Tall 2. Pels més atrevits i que busquen aquell punt de superació personal.
Més detalls i info al web: MARATO DE L'ARDENYA.


Novetats a la 42K i 63 K:
* La principal novetat és que puntuen per a la Ultra Trail Mont Blanc. Amb 1 punt la de 42 K i 2 punts la de 63 K.
* Per obtenir aquests punts les curses s'han endurit. Reduint el nombre d'avituallaments. La 42 K passa a tenir 4 Av + arribada.  I la 63 K passa a tenir 6 Av + arribada. O sia un AV cada 10Km +/-.
* A més la de 63K és una cursa d'Ultra Resistència o Ultra Trail en AUTOSUFICIENCIA, només hi haurà aigua als  6 avituallaments.
* Més corriols i un espectacular tram arran de mar.

  
A tenir en compte:
* Ens auto-obligarem a portar a sobre el  menjar, beure i material mínim obligatori per afrontar una cursa d'aquesta mena. 
* Especial  atenció als temps de tall. Hem de saber valorar les nostres possibilitats.
* S'han incorporant més corriols. Això vol dir més temps.
* Recorregut marcat amb cintes, i pre-marcat amb punts blaus, (per si desapareixen cintes).


* Cal dosificar-nos per a no estrallar-nos contra una paret, doncs es pot córrer i molt  fins al Km 26 +/-...... Però compte que passem del cel a l'infern en pocs segons. La cursa és transforma en qualsevol moment, amb desnivells curts però importants. Descobrirem l'Ardenya més bella però més pura, dura i salvatge. Qui ho diria arran de mar. Dolç i salat. Mar i Muntanya.


Molta Sort als corredors que participareu a la Marató de l'Ardenya tant si esteu inscrits a la de 10 K, la de 20 K, la de 42 K o la de 63 K, i sobretot que el principal objectiu sigui córrer i passar-ho bé tot gaudint d'un entorn impressionant.

La Carme i un servidor us estarem esperant a l'AV 2, al Km 21,4 com a voluntaris....Ens hi veiem !!!!

Entrenament del tram de baixada i pujada arran de mar de la 63K a WIKILOC, clica aqui. Concretament la 63K l'agafem al Km 3,4 fins al Km 15,3.

Us deixo uns videos per on passa la Marató i Marató i Mitja de l'Ardenya:
1er video del Tram arran de mar:



2on video. Oficial de la MdA, Tot un plaer ser un dels protagonstes:



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.