PUJADA A LA SALUT 40ed. CRÒNICA, FOTOS i VIDEOS. 22/06/2014.

Cursa: Pujada a la Salut.
Orgnitza: Ajt de St Feliu de Pallerols i C.A. Pescallunes.
Dia i Lloc: 22 de Juny 2014. St. Feliu de Pallerols.
Kms: 3.Desnivell: 552.
Carme:  Posc: 106. Temps: 39:30. 3a de la seva catg.
Magali: Posc:  68.  Temps: 33:40. 2a de la seva catg. 
Enric:    Posc:  62. Temps: 32:21.
El que escriu: Posc: 69. Temps: 33:41.


Una cursa curta però plena d'intensitat. No estava previst d'anar-hi, però com diu lEnric "El Comandant": "va bé per treure la carbonilla". Amb la Carme, la Magali i un servidor som uns  motors diesel de llarga distància però de tant en tant va bé i ens ve de gust estripar el motor.

Per a mi aquesta Pujada és com la vida : un camí per gaudir de cada pas en un temps molt curt!!

La Pujada a la Salut fa 40 anys, son molts anys i som molts els corred@rs de muntanya que hem crescut fent la Pujada. Un bressol i punt de referencia a la Selva, Gironès i Garrotxa. Un orgull pels organitzadors.



La Pujada i Sensacions: La sortida és cronometrada i de dos en dos en un espai de 30 segons a partir de les 8h del matí a la plaça del poble. Tens un dorsal que per rigurós ordre d'inscripció esta apuntat l'hora i minut en que surts. Quan arribes a la Salut es tanca el crono.

A punt per sortir, a les 8:32. El linier ens crida pel dorsal, davant nostre una pantalla amb els segons que ens fa bategar el cor, s'acosta el moment, llavors la mirada es torna felina i es clava abans de tornar a respirar, podem palpar els segons..... tot a punt per sortir com un cavall desbocat, és un moment brillant, intens, únic... La pell se'ns eriça..... 31:57.....31:58....31:59.....

VIDEO SORTIDA (30 segons):


La pujada la fem com podem, els plans fallen mentre l'agulla de les revolucions esta al màxim. Per sort a mig camí hi ha una font d'aigua ben fresca.

De seguida ens trobem amb unes indicacions "Camí llarg" o Camí Curt", els "burros" agafem el segon que vol dir patir i anar de quatre grapes com una bèstia salvatge.... o un "burro", (amb tot el respecte cap a aquests grans animals).

VIDEO PUJANT A LA SALUT (53 segons):



Arribem a dalt a la Salut amb el motor estripat i les cames o pals de fusta que no saben ben bé que els hi ha passat. Molt contents... Pura Vida.

VIDEO DE L'ARRIBADA (60 segons):


El millor:
Els amics amb qui hem compartit la Pujada sens dubte, amics coneguts i d'altres que espero  han passat a ser-ho, la Lidia, la Carme,  la Magali, l'Enric, en Jaume, en Toni (org de la Vall del Congost).....

La cervesa i conversa explícita al voltant d'una taula.

Els podis de la Carme, Magali i Lidia.



Per acabar FELICITAR a l'organització i voluntar@s per aquests 40 anys, de ben segur que el primer any va ser una Pujada amb un petit grup d'amics. Felicitar-vos pel fet de tenir 161 inscrits, tenint en compte que el calendari de curses arreu s'ha multiplicat per "mil".

FOTOS:


M'ha agradat veure molta mainada amb els pares, molta joventut i moltes dones corredores, un bon indicador de futur.

Gràcies pel marcatge, per l'entrepà, per la samarreta tècnica, pel cronometratge i per aquesta "festa" d'ambient tant familiar.... això sí.... intenteu no apujar gaire el preu, plis!!

WEB DE LA CURSA I CLASSIFICACIONS.

Salut (mai millor dit), Feina i Gràcies per la Visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.