EMMONA 2014.FOTOS I FELICITACIONS. 15/06/2014.

Un dels Trail-Marató i Ultra-Trail més durs de Girona i que per a molts dels que hi heu participat la paraula Emmona us quedarà gravada al disc dur per molt temps.... i amb copia de seguretat.
De ben segur que la balança del plaer i el patiment es decanta més pel segon.

Marató: 43,5 K i 3865 +. Wikiloc nestorv.
Ultra Trail: 104,3 K i 8.519 +. Wikiloc. JoanLlop.


Amb la Carme hem anat a animar i fer de reporters, tot resseguint el tram més tècnic i atlètic del Coll de la Marrana fins a Pic de l'Àguila i tornar, fent parades a Bastiments, Pic de l'Infern, Noucreus i Coll de Tirapits, fins que la càmera s'ha espatllat.
Aquest post va dedicat a tots els amic@s i conegut@s que  heu participat tant a la Marató com a l'Ultra, tant si el resultat ha estat l'esperat com si no,  tant si l'heu acabat com si no...... MOLTES FELICITATS A TOTS de la Carme i en Pere, una parella que van fer la Ultra l'any passat i encara se'n recorden de tant patiment.
FOTOS DE CORRED@RS:


ENHORABONA: Bea (Tia Trekking), Berta S, Eva C, Eli B, Fina P, Gem Av, Jessica M, Lidia E, Mercè R, Olga M, Tània T..... Albert Sarsa, Àngel Ch, Carles B, Francesc, Jordi Caselles, Jordi Garcia, Josep Arderiu, Josep Artigas, Josep Carrera, Lluís T, Lluís P P, Marc Erra, Oscar Ml, Sergi Cc, Pere Masso, Quim V, Ramon P, Xavier C........A la Magda i en Quico de A.E. Matxacuca per estar al punt de control a Bastiments (em trec el barret), i  no sé si hem deixo algú més.....perdoneu.

ENLLAÇ FOTOS REVISTA TRAIL

La Carme i el que escriu voldríem Felicitar de manera especial a una parella de bons amics i amb qui hem tingut la sort de compartir entrenaments i moments especials, i estem molt contents pel vostre resultat.
Magali i Mikel
Una "Abraçada Forta" MAGALI POL per 16 posició general dones Marató 10:34 h,  i MIGUEL MARTINEZ, "l'home del barret de palla" per 12 posició general scraxt Ultra 19:21 h..... Per si encara no ho sabeu, sou un gran equip amb i sense vambes. 
Amb en Mikel passat Pic de l'Infern
Petites reflexions d'un observador: 
*A Emmona he vist corredors molt preparats, amb pals, amb gore, amb buffs, 2 bidons d'aigua.....però també he vist corredors a 2.900 mts d'alçada amb samarreta de tires, amb un petit bidó d'aigua, sense paravent, ni un trist cituró-porta material....llavors passen coses....
* És d'admirar i aplaudir o ....no, el fet que tot i haver-hi corredors que han arribat fora del temps establert per l'organització, surten a les classificacions.

CRONIQUES AMIGUES: 
*El Bloc de l'Eli i Cesc. Emmona 2014: Una Marató amb sensacions de diferents colors.
*Adicció a l'ultrafons. Bloc d'en Sergi. Ultra Trail Emmona.
* La vida es eso que pasa. Bloc de Jessica Mataix. Emmona Ultratrail 2014.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.