LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 17 d’abril de 2014

CARANORD A PLATJA D'ARO. 16/04/2014.

Platja d'Aro de dia és un gran centre comercial a cel obert, és la "boutique" de la Costa Brava, que es transforma quan arriba la nit amb un ambient  selecte de festa, pubs, bars, discos.... els que tenim una edat em permetreu dir: qui no ha intentat ser un "matad@r de amor" a discoteques com Pacha, Kamel, Carolls, Tiffanys, BBs....

Tanta disco i tanta botiga de tota mena i tots colors al centre de la Costa Brava, i vet aquí que pels que tenim l'hàbit de córrer per muntanya, no hi havia cap local especialitzat en "Trail Running", havent de fer molts Kms per poder renovar el material de "batalla"....i esclar, fer trontollar l'economia familiar.

"Buenu", ara no tenim excusa per acompanyar la nostra parella per les botigues de moda a Platja d'Aro.... mentre tu l'esperes amb paciència a fora, mentre camines al seu costat carrer amunt i avall, mentre fas un cafè i sembla que l'escoltes, ella no sap que tu tens al cap la nova botiga d'esports... Així que de sobte us trobeu davant de Caranord, i amb cara de sorpresa li dius...."mira que hi ha aquí, entro un moment", ara és ella qui espera a fora.... "un moment".....ahhigg!! que egoista i pocavergonya  que ets.

CARANORD és la nova botiga d'esports TrailRunning a Platja d'Aro amb primeras marques de roba, calçat i nutrició. Hi trobarem: HOKA ONE ONE, DYNAFIT, LAND, SALOMON, BUFF, OXIDIS,  FORTIA..... i moltes més coses i cosetes.
Però el més important no és el material, sinó la persona que ens vendrà aquella dosi de felicitat, el que ens pot alleugerir aquella ansia de comprar un parell de vambes noves, una persona que està a primera divisió de córrer per muntanya, un noiet amb cara de "xispa" que només amb una encaixada de mans i quatre paraules ja ens ha carregat d'energia per tot un mes..... en JORDI GAMITO.
Poques vegades passa que en una botiga de trail, ens deixem assessorar per un especialista d'aquesta adicció...... sí ja ho sé, els corredors de muntanya ja ho sabem tot i no acceptem que ningú ens aconselli.... "innocents".... us puc ben assegurar que cada dia aprenc de cada quilòmetre que faig, i si hi ha algú que està a uns quants escalons per sobre meu..... me l'escolto amb devoció.... no deixeu escapar aquesta oportunitat d'entrar a Caranord i deixeu-vos seduir per en Jordi Gamito.

Adreça......................

IMPORTANT:
*CARANORD PLATJA D'ARO A DIA D'AVUI ES TANCAT. S'HA TRASLLADAT A MATARO*

Fotos de Foto Studio.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada