PUIGDEFROU EXHAUST 2014. PROPOSTA PEL 30/03/14. FOTOS I TRACK.

Proposta pel 30 de març de 2014.
IV Puigdefrou Exhaust.  Lloc: La Cellera de Ter.
Cursa de 17K . Marxa de 9Km.
A la Puigdefrou Exhaust no li cal publicitat, per tant no faré una descripció detallada de l'espectacularitat del recorregut.... doncs us convido a descobrir-ho per vosaltres mateixos el dia 30 de Març.... però si que us diré que com diu la dita catalana:
 Al  pot petit hi ha la bona confitura.
 A l'Exhaust hi ha la bona confitura.


A 22 dies de la IV Puigdefrou Exhaust, cursa de muntanya a peu, ens apuntem a una "Fase Beta" del circuit d'aquest any, convidats pels organitzadors i compartint el tast amb d'altres corred@rs.
Les 9: 00 h del matí, amb en Mikel entrem a la plaça del poble, davant nostre 14 corred@rs, els fils imperceptibles de seguida es connecten, les mirades parlen, les mans s'encaixen..... Hi ha dies com el d'avui que queden gravats i guardats dins la retina.

S'han fet tres grups, els bons, els més bons i els pros-boníssims... el que escriu s'ha quedat amb la Maria, en Carles i en Toni o sigui els més bons.
En Toni ha estat un excel·lent Pathfinder i de vegades guia turístic sortint molt sovint del camí per descobrir-nos un mirador, una cova, una font.... sense paraules.
La Maria i en Carles, una parella de joves llebres que m'han fet accelerar el motor a les baixades lliscant la paraula exhaust.... ens separen 30 anys..... un còctel explosiu barrejat amb l'experiència d'en Toni i un servidor.

FOTOS AQUÍ
 

Reflexió: Avui tots hem gaudit junts i com a amics corred@rs de la Puigdefrou Exhaust, el dia 30 segurament també ho farem...... però com a rivals.

GRÀCIES Maria, Carme, Antonia,  Pepe, Pina, Toni, Carles, Mikel, Albert....... i ens veiem a la sortida!! Gassss!! 
Us deixo amb la descripció visual del recorregut, les fotos i el Track, val a dir que es molt millor descarregar el track de la cursa.... Encara no us heu inscrit, com diu un amíc: "Una Cursa Canela Fina en Rama".




* Per si us ve de gust fer-hi una ulllada a la  CRÒNICA I FOTOS DE LA CURSA DE L'ANY 2013

* Més info a la WEB DE LA CURSA


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.


Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.