MITJA MARATÓ I MARATÓ LA MAR D'ESCALES. 22/03/14.

La Marató "La Mar d'Escales" és un repte personal de Ultraquim.
A St. Feliu de Guíxols, els entrenaments d'escales a l'aire lliure es fan pujant a l'Ermita de St. Elm, els corredors locals ho saben prou bé. Tenim l'escenari, que hi podem fer??.....Una Marató d'Escales.

Un circuit amb sortida i arribada arran de mar tot pujant a l'ermita St.Elm fent 4,22 Km i 1.000 escalons, que fent-ho 10 vegades aconseguim fer 42,2 Km i 10.000 escalons.
El que escriu a col.laborat i compartit repte fent la meitat del circuit, una mitja marató, doncs per demà estic inscrit a la Maratrail de 50 K i el meu entrenador personal....o sigui jo mateix.... m'he dit que avui fes 21 Km.
 Full de Ruta: 
Ultraquim : 
42 Km Fets. 
10.000 escalons.
PerePeterPan:
22 Km Fets.
5.000 escalons.
Jordi Alsina:
12 Km Fets.
2.800 escalons.
Ultraquim, Jordi i un servidor segellem el repte abans de les 7 h del mati, fins i tot abans de sortir sol. És curiós que cadascú fem tres distàncies diferents en un mateix circuit però junts. Finiquitant el repte amb la companyia d'en Rafa a l'ultima volta.



El millor: Gaudir d'un entorn privilegiat i a on diuen que es va batejar la Costa Brava. L'ermita de St. Elm és un lloc farcit d'escalons que et porten arran de mar o t'endinsen al mig del bosc, fan de l'esport un espectacle gratuit.


Afortunat de compartir kms amb el meu germà i l'amic Ultraquim, bé costa escriure la paraula "amic" quan es tracta d'un especialista en llarga distància a peu, en bici o nedant, doncs són amics perillosos en què qualsevol repte compartit amb ell sempre és més llarg, més "raru", més difícil, més patiment...... enfi tinc el privilegi de dir que amb Ultraquim hem compartit molts reptes junts i el d'avui ha estat un més a la llista.


CRÒNICA AMIGA: ULTRAQUIM

GARMIN CONNECT.




Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Moltes gràcies amic!! Sense tu no hauria estat possible i sobretot no hagués estat tant divertit! Ja començo a rumiar en la propera...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plaer Quim!! Ens ho hem passat bé!!
      La propera...Glups!!...

      Elimina
  2. je je je la propera no me la perdo en llegir-la, no tal com fer-la.

    Genial aventura entre germans i en Quim, a qui anem seguint en les seves gestes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu ho has dit Mònica, anar amb en Quim sempre és una aventura

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.