AFTER MARATÓ DE L'ARDENYA 2013.

Una vegada ha passat la "TEMPESTA" arriba la "CALMA".

7 dies desprès de la Marató de l'Ardenya (com a voluntaris), d'una manera espontània i de la mà dels pares d'aquest important esdeveniment; la Magda, la Fina, en Quico, en Joan, i en Jordi.... tornem a l'Ardenya per trobar..... "la calma" amb l'explícita excusa de revisar els corriols i camins per on va passar la cursa.

Som persones molt sensibilitzades amb l'impacte que sense voler generem a l'entorn. Al igual que ens agrada tenir casa nostra ben neta, doncs quan anem al bosc de l'Ardenya és també casa nostra.


A la Carme i un servidor les 6 hores per l'Ardenya d'avui no ens han agradat.... ens han "encantat", gairebé ho necessitàvem.
Fins i tot hem descobert corriols d'una gran bellesa i que desconeixem... qui m'ho havia de dir, a casa meva. L'aigua i alguna cosa més ho han resolt la Magda i en Jordi.... un luxe!!


A diferència del dia de la marató o la marató i mitja, avui no hi ha hagut dorsals, ni bossa del corredor, ni coca-colas, ni cintes, ni aplaudiments.... no feia falta.... només l'entorn i l'agradable companyia amb molts somriures.

Va pels corredors de muntanya, un amíc corredor sempre em diu: Crec que no cal moltes explicacions, surt a córrer amb un somriure i torna amb ell, si no és així, tota la nostra passió per córrer no sentit .... surt a córrer i gaudeix de cada pas!!


No sé si us ho he dit, GRÀCIES Quico, Magda, Fina, Jordi i Joan per aquesta sorprenent matinal. "Canela Fina en Rama".


RUTA AL WIKILOC:



Valoracions d'un voluntari: Per valorar qualsevol prova, cursa, iniciativa... s'ha de deixar passar un cert temps. Si mirem pel retrovisor veurem que la 1a Marató de l'Ardenya al 2010 hi havia 98 corred@rs, 3 anys més tard, al 2013 hi han hagut més de 1.000 corred@rs..... I SÍ, hem de millorar.....I HO FAREM MILLOR!! I tant que sí!!





Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.