LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 17 de novembre de 2013

NAPAF ARDENYA. INFO I PROPOSTA PER 24/11/12+1.

Amb la Carme fem un rescat d'un recorregut NAPAF per l'Ardenya, una miqueta per gaudir d'una matinal extrema i alhora conèixer un territori espectacular per on  d'aquí a poques setmanes tindrà lloc la Marató de l'Ardenya.


És una sortida NAPAF a la Costa Brava, entre St. Feliu de Guixols i Tossa de Mar, dintre d'un triangle sens dubte meravellós del Massís de Cadiretes /Ardenya / Solius.
Qué és una NAPAF: És una Kedada CaKo(caminar/correr/pals o sense) anàrquica (sense normes), en semi-autosuficiència. El recorregut sol ser d'un grau de dificultat alt i amb desnivells importants, grimpades, ritmes alts...... 
! És molt important dir que cadascú hi participa sota la seva responsabilitat.


Fitxa:
Dia:   24 de Novembre 2013.
Hora i lloc de trobada:    7:45 del matí a l'aparcament del poliesportiu de Sta.Cristina d'Aro.
Zona:    Ardenya , Massís de Cadiretes, Solius.
Kms: 20 +/-.
Temps Total: 6 hores. (Dependrà de fotos, parades.....)
Tècnica:   CaKo, Caminar/Córrer/Grimpar.
Dificultat:    MOLT ALTA, Ritmes alts/Grimpades/Desnivells curts pero verticals. 
Llocs d'interes:   Carcaixells / Plana Basarda, Roca Verdera........
Cal portar:    Aigua/barretes i entrepà. Per vestir dependrà del fred, aconsellable malla llarga. Els pals molt millor si són plegables, (gairebé no es faran servir).
Punts d'aigua/fruita: Un
Nombre màxim de participants:    10.
Cal confirmar a l'apartat de contacte del bloc.

AVIS IMPORTANT:  
* S'ha d'estar preparat físicament. I la responsabilitat és de cadascú. 
* S'ha d'estar al dia de la llicència federeativa C.
* Portar roba vella i mitjons llargs o malla llarga per esgarrinxades.

El recorregut: Es pot dividir en tres parts, la primera  serà fer alguna de les agulles dels Carcaixells (desconegudes per a molts), passarem per fondalades on alzines de grans dimensions no deixen penetrar la llum, antics camins carreters desapareguts per la vegetació. Passarem per corriols verges, desemboscats fa poc, fins aquí haurem fet la part de les grimpades.


La segona part serà anar a buscar un antic poblat ibèric (Plana Basarda) però a l'estil Lluís Vila (PunkTrail), molt Súper Guapo. Un lloc màgic, en estat salvatge, molt verge, damunt d'un turó.
La tercera part queda pendent..... dependrà una mica de l'estat físic del grup, anirem cap a mar o cap a terra, ja ho veurem. Si podem anar cap a mar..... és impressionant.
Hi haurà dos punts per deixar la Napaf

Salut i Feina.

2 comentaris: